Customer Happiness community
Blog

Customer Happiness Meetup

Ne mora svako da bude WordPress developer da bi mogao da živi od WordPress-a. Tehnička podrška je jedan odličan primer. Koji WordPress hosting će neko odabrati, koji plugin ili temu će instalirati, veoma zavisi od kvaliteta podrške za taj proizvod. U odredjenim slučajevima, kvalitet podrške je od presudnog značaja pogotovu da bi kompanija uspela da zadrži već postojeće korisnike.

Tehničku podrška koja stavlja korisnika na prvo mesto i ide above and beyond, nazvali smo Customer Happiness. U julu prošle godine, održan je prvi Customer Happiness meetup i odziv je bio odličan. Prisustvovali su zaposleni iz Devane, Nordeusa, Limunda, Orion Telekom-a, Infostuda itd. Od tada se priča dalje razvila i održana su još dva meetup-a.

U utorak 22. marta u 18h u prostorijama Privredne komore Beograda, održaće se 4. po redu Customer Happiness meetup. Iako Customer Happiness sam po sebi nije vezan samo za WordPress, ovog puta će predavanja držati ljudi koji žive od WordPress-a pružajući tehničku podršku i brinući se za Happiness svojih korisnika. Predavači će biti Nevena iz ManageWP-a, Marko iz WP Rocket-a i Stefan iz Automattic-a.

Svi ljubitelji WordPress-a su pozvani naravno! Biće i majica, stickera i posluženja. Predavanja će biti snimljena i okačena na sajtu. Napravićemo mini Customer Happiness WordCamp u Beogradu 🙂 Pucamo na veliko i nadam se da ćemo uskoro organizovati i veliku Customer Happiness konferenciju u Beogradu, poput Elevate Summit-a i SupConf-a.

CH Belgrade maskotaCustomer Happiness zajednici možete se priključiti i putem Meetup grupe, Facebook grupe, Twitter-a, sajta i Slack-a (samo mi pošaljite email putem ove kontakt forme da vas dodam). Hvala! Vidimo se 🙂

About the author

Davor Altman

Happiness Engineer at Automattic, WordPress enthusiast and Customer Happiness addict.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: