Blog

Hello WordPress Serbia!

WordPress Zajednica Srbije je prilično aktivna na društvenim mrežama u poslednjih godinu dana. Pre svega se to može videti u interesovanju pojedinaca koji su shvatili vrednost WordPress-a i krenuli da ga koriste u kao profesionalnu alatku za izradu web sajtova. Članovi FB grupe WordPress Serbia često postavljaju pitanja u vezi problema koje imaju, daju predloge, dele mišljenja i šeruju linkove vezane za WP.

Preko facebook-a sam upoznao ljude koji takođe vole WordPress i koji ga aktivno koriste u svom radu, pre svega Milana Ivanovića koji je krajne nesebično ušao u celu priču oko WordPress Meetup-ova i koji se sa svojom ekipom uspeo da dobije organizaciju WordCampa 2015. godine na teritoriji Srbije.

Već duže vreme razmišljam da animiram ljude da krenu da pišu za http://wpserbia.rs koji se do sada bazirao samo na šturim najavama WordPress Meetupova a ja sam smatrao da bi cela priča trebala da se proširi na tekstove poznavaoca WordPress-a koji ga koriste u svakodnevnom radu. 06.12. 2014. sam predložio Milanu ovu ideju na FB grupi WordPress Serbia i dobio sam zeleno svetlo.

Ovaj web sajt je posvećen svima vama koji se razumete u WordPress, zatim WordPress profesionalcima i naravno vama koji bi želeli da se upoznate sa svetom WordPress-a i da se uključite u rad ovog sajta i WordPress zajednice. Smatramo da tako možete da pomognete da naša zajednica raste i uključi što više ljudi u korišćenje ovog sjajnog CMS-a.

Ako ste zainteresovani da napišete kvalitetne tekstove vezane za WordPress iz domena frontenda, backenda ili vesti iz WordPress univerzuma budite slobodni i javite se nam se na (info@wpserbia.rs).

pozdrav od ekipe WordPress Serbia.

About the author

dezareo

Piše o WordPress-u. Podstiče na akciju, deli ideje i motiviše ljude. U slobodno vreme trči, vozi bicikl, skija. Netaletnovan ali tvrdoglav gitarista.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: