Blog

Hvala na još jednoj WordCamp Belgrade konferenciji!

Vikend za nama protekao je u fenomenalnoj WordCamp Belgrade 2016 konferenciji koju smo izneli uz pomoć svih vas, sponzora i prijatelja i čitave WordPress zajednice Srbija.

 

U dva dana koliko je trajala WordCamp Belgrade 2016 konferencija, imali smo 300 učesnika prvog dana i oko 80 učesnika na Contributer Dayu i ne možemo biti srećniji.

Iskoristili bismo priliku da se zahvalimo svima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju još jedne uspešne lokalne WordPress priče:

Hvala svim volonterima i članovima organizacije na bezrezervnoj podršci, vremenu i idejama koje ste uložili u stvaranje ovogodišnjeg WordCampa.

Hvala svim učesnicima koji su odvojili svoje vreme da dođu, odlušaju predavanja i druže se sa svima nama dva dana.

Hvala predavačima na deljenju svojih priča, znanja i iskustava koja će, sigurni smo, mnogima od nas pomoći i inspirisati u daljem radu i razvoju.

Hvala sponzorima na svom doprinosu i pomoći, bez vas ova konferencija ne bi mogla takvog kvaliteta kao što je bila. Hvala ManageWP, Payoneeru, Mainstreamu, WPMUDEV-u, WooCommerce, Jetpacku, Bluehoastu, GoDaddyju, CSSIgniteru, WPML.orgu, Deployu, WPZoomu, Yoastu, Devrixu, Tyche Softwares, Ninet hostingu; hvala Telegrafu, Netokraciji, Halo oglasima, Ekof Media Groupu, Progressive Media, Startitu i Novoj Energiji i svima koji ste na bilo koji način doprineli da se za WordCamp Belgrade 2016 daleko čuje.

hvala-na-još-jednoj-WordCamp-Belgrade-konferenciji-v

Neke od fotografija su već na Facebook stranici WordPress Serbia, dok ćemo u narednim danima podeliti sa vama video priloge svih predavanja, a koji će se nalaziti na WordPress.tv.

Nadamo se još većem odzivu i podršci i sledeće godine, a do tada – družimo se, razmenjujemo ideje i delimo znanja u grupi WordPress Srbija.

About the author

Ivana Ćirković

3 Comments

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: