poslovni sastanak
Blog

Korisni biznis saveti sa prethodnih WordCampova

Koji su to biznis saveti koji bi vam mogli značiti i pomoći vam u trenutku kad razmišljate da pokrenete nešto svoje ili počnete honorarno da radite ono u čemu ste stručni?


Da WordCampovi ne služe samo i isključivo programiranju, dokazuju i ova predavanja u okviru kojih je podeljeno dosta konkretnih i korisnih saveta na temu poslovanja, honorarnog posla, pretvaranja hobija u full-time posao i još mnogo toga što možete čuti na primerima koje ovoga puta predstavljamo.

David Lockie – Od “slobodnog strelca” do web-agencije

Kako preći put od freelancera do vlasnika web agencije i šta nas sve na tom putu očekuje? Koji su prvi koraci, kako razviti posao i naći i zadržati zaposlene? Ovim temama bavio se David Lockie u svom predavanju sa WordCamp Europe 2017 u Parizu.

Laurent Maillard – Prestanite da prodajete sajtove i počnite da prodajete vrednost

Predavanje vrlo jasne i konkretne poruke i sa pregršt saveta o tome kako da nekim izmenama u viđenju sopstvenog biznisa pomognete klijentima da razviju svoj. Predavanje koje je Laurent izlagao na #WCEU u Beču, 2016. godine.

Karim Marucchi – Rad sa različitim klijentima i kulturama

Jedna od stvari sa kojima se susreću svi koji imaju ili započinju internacionalne biznise, jeste kulturološka različitost. Upravo ovo predavanje govori o tome kako premostiti i približiti te kullturološke razlike, unaprediti svoj biznis i rad sa klijentima koji su toliko različiti od nas. Poslušajte Karimovo predavanje iz Beča:

Mario Peshev – Rad sa virtuelnim timom

Odlično predavanje koje treba da poslušate svi vi koji radite ili imate remote firmu. Koje su prilike a koji izazovi, kako voditi i raditi sa timom ljudi koji se nalazi rasut po celom svetu, kakva je strategija i kakva saradnja koja obezbeđuje sveukupni uspeh i još mnogo toga. Mario Peshev i predavanje koje je održao na #WCEU u Beču.

Joshua Strebel – 5 priča o sabotiranju sopstvene karijere

Odlična motivaciona priča o tome kako je Joshua – ne jednom, već 5 puta – sabotirao sopstvenu karijeru.  Da li je i koliko se od toga oporavio (hint: naravno da jeste). Za sve vas koji tek počinjete neku svoju poslovnu priču ili ste se, pak, na tom putu opekli pa se sada dvoumite, poslušajte ovo predavanje i izvucite korisne pouke:

Ovogodišnji, šesti po redu WordCamp Europe održava se u Beogradu, od 14. do 16. juna. Karata još uvek ima, obezbedite svoju na vreme i vidimo se u Sava Centru!

About the author

Ivana Ćirković

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: