Blog

Najava 9. #WPNis meetup-a

Prošla je sezona godišnjih odmora i samim tim došlo je pravo vreme za novi, deveti po redu #WPNis meetup. Nakon višemesečne pauze nestrpljivo čekamo nova poznanastva i sjajno druženje uz koje ćemo ponešto novo i da naučimo.

Kao što ste i navikli, očekuju vas odlični predavači sa jako zanimljivim temama. Ovoga puta, sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da u Niš dolaze i predavači iz drugih zemalja, koji će zajedno sa lokalnom podrškom 9. #WPNis meetup učiniti dodatno zanimljivijim. Meetup je zakazan za 26.09.2017 u 18.30h, na dobrom poznatom mestu, u Deli prostoru u Nišu.

Veroslav Tsenov – Keširanje u WordPress-u (Don’t be afraid to cache)
Veroslav je sistem administrator u superhosting.bg – najvećoj hosting kompaniji u Bugarskoj. Jedan od poslednjih projekata na kojima je radio bio je vezan za izradu keširanja web browser-a koje treba da bude kontrolisano od strane krajnjeg korisnika. Tokom ovog projekta, on i njegov tim su zajedno više upoznali WordPress i naučili neke interesantne stvari vezane za keširanje u WordPress-u.

Nenad Mladenović (HostingBy) – Hosting u WordPress-u
Nenad Mladenović je CEO HostingBuy kompanije koja je specijalizovana za hosting rešenjima. Nenadova priča će nas uvesti u svet hostinga i domena, kroz poređenja raznih hosting rešenja, kao i skrenuti pažnju na bitne stvari prilikom odabira najboljeg hosting rešenja za naše potrebe.

Dušan Ljubenović – Kako objaviti temu na themeforestu
Dušan Ljubenović je trenutno zapošljen u firmi egniteBIZ. WordPress uči i radi sa njim već 3 godine i za to vreme izdao je jednu svoju temu na themeforest sajtu. U njegovom predavanju čućete kakva su iskustva u radu sa ovim market place-om.

Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna OVDE. Molim vas za RSVP.

Hvala prijateljima na podršci

Okupljanja su potpuno neprofitna i ne bi bila na ovom nivou bez naših prijatelja koji nas podržavaju i zalažu se za to. Deli prostor za kreativno delovanje, Shindiri Studio, Jugofarm, Ninet hosting, Puzzle Media Group, IT Centar i My city hosting hvala na podršci.

Proširimo #WPNis zajednicu

Ukoliko želite da doprinesete da #WPNiš zajednica postane još bolja javite se na grupi na meetup.com sajtu i Facebook grupi. Verujemo da svi možemo da doprinesemo jačanju WordPress zajednice u Nišu i Srbiji i želimo da čujemo vaše ideje u vezi budućih događaja, predavanja i radionica.

Vidimo se!

About the author

ristapk

Full-stack web developer, trenutno radim na razvijanju premium tema i plugin-ova. U slobodno vreme doprinosim razvijanju WordPress community-a.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: