Blog WPNis

Najava za 13. #WPNis meetup

WordPress zajednica u Nišu održaće 13. #WPNis meetup 27. septembra, od 18 sati, na dobro poznatom mestu, u Deli prostoru.

Kao i uvek, očekuju nas vrlo interesantna predavanja, sa iskusnim predavačima iz WordPress zajednice. To su Milan Đorđević koji će sve nas malo više uputiti u to kako voditi WordPress agenciju, Nemanja Cimbaljević sa temom “7x Contact Form 7” i Aleksandar Predić sa novom radionicom.

Predavanje: Kako voditi WordPress Agenciju – Milan Đorđević

U 10 “lakih” koraka opisaćemo put kojem bi svaka agencija, firma, kompanija trebalo da teži kako bi uspešno poslovala i održala nivo zadovoljstva i kvaliteta kako klijenta tako i svojih zapošljenih. Primenljiv šablon na bilo koji tip biznisa ili neformalnog tipa vođenja posla (grupa freelancera), predstaviće način na koji smo došli do zadovoljavajućih rezultata u našoj firmi.

CTO i projekt menadžer u firmi Shindiri Studio. Ljubitelj novih tehnologija i novih pristupa u rešavanju problema. Organizator raznih WordPress događaja u Srbiji i WordPress entuzijast, član #WCEU organizacionog tima.

Predavanje: 7x Contact Form 7 – Nemanja Cimbaljević

Contact Form 7 je jedan od najpopularnijih plugin-ova za integraciju kontakt fromi u WordPress sajt. Kroz svoje predavanje, Nemanja će da nam bliže objasni kako plugin funkcioniše kroz 7 dana i 7 kratkih priča i 7 dodataka za contact form 7 ili kako da (profesionalni) život učinimo lakšim.

Nemanja je programer od 2005. godine i veliki pobornik otvorenog koda i zajednice. Uživa u radi sa wordpress-om od same ideje, preko platforme do samog cilja. Volonter, predavač, ko-organizator WordPress događaja u Srbiji, ali i širom Evrope.

Predavanje: Mini radionica – Aleksandar Predić

Mini radionica gde ćemo na primeru iskodirati neku WP funkcionalnost. Nije potrebno poneti laptop, predavač će uživo raditi i odgovarati na pitanja.

PHP / WordPress Developer u kompaniji Shindiri Studio, jedan od osnivača #WPNis zajednice, član #WCEU org tima.

Ukratko, agenda 13. WPNis meetup-a je:

18:00 Otvaranje – Milan Đorđević
18:15 Kako voditi WordPress agenciju – Milan Đorđević
19:00 7x Contact Form 7 – Nemanja Cimbaljević
19:45 Pauza
20:00 Mini radionica – Aleksandar Predić
20:45 Kraj okupljanja

Ulaz je, kao i do sada, besplatan, ali je obavezna prijava putem Meetup sajta, na kom ujedno možete saznati više informacija o ovom događaju.

Hvala prijateljima na podršci

Druženja su potpuno neprofitna i ne bi bila na ovom nivou bez naših prijatelja koji nas podržavaju i zalažu se za to. Veliko hvala Deli prostoru za kreativno delovanje, Jugofarmu i Media Steam-u na podršci u organizovanju ovog okupljanja.

Proširimo #WPNis zajednicu

Ukoliko želite da doprinesete da #WPNiš zajednica postane još bolja javite se na grupi na meetup.com sajtu i Facebook grupi. Verujemo da svi možemo da doprinesemo jačanju WordPress zajednice u Nišu i Srbiji i želimo da čujemo vaše ideje u vezi budućih događaja, predavanja i radionica.

About the author

ristapk

Full-stack web developer, trenutno radim na razvijanju premium tema i plugin-ova. U slobodno vreme doprinosim razvijanju WordPress community-a.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: