Blog

Proleće u znaku WordCamp Belgrade 2017!

WordCamp Belgrade 2017 je konferencija posvećena radu na i oko WordPress platforme i ovog proleća, održava se treći put po redu u glavnom gradu.

Bilo da ste početnik ili napredni korisnik WordPressa, bloger ili medij, freelancer ili kompanija, dizajner, preduzetnik ili tek ulazite u svet internet poslovanja, WordCamp Belgrade 2017 je mesto za vas! Zašto? Navešćemo bar 3 razloga:

  1. Znanje koje ćete moći odmah da primenite
  2. Kontakt sa relevantnim ljudima iz struke
  3. Pridruživanje WordPress zajednici

WordCamp Belgrade 2017 održava se 13. i 14. maja u Beogradu, u Singidunum Univerzitetu. Cena ulaznice je 16 eura, a sve detalje oko predavača i samih predavanja, after partiju, sponzorima i učesnicima potražite na zvaničnom sajtu.

Sponzori konferencije:

Sponzori WordCamp Belgrade 2017 konferencije su: Jetpack, kompanija koja kreira i pravi skup WP alata za lakše funkcionisanje sajtova na ovoj platformi; Woo Commerce, ecommerce platforma; GoDaddy Pro globalni provajder domena i korisnih WP alata; bluehost, hosting kompanija i provajder web rešenja; Yoast, kompanija koja stoji iza popularnog Yoast SEO plugina; WPML.org multijezički plugin; SiteGround hosting kompanija specijalizovana za WordPress platformu; Shindiri studio, lokalna kompanija iz Niša, specijalizovana za izradu WP pluginova i tema.

Više o organizatorima:

WordPress Srbija je neprofitna zajednica koja okuplja developere, programere, dizajnere i WordPress entuzijaste sa ciljem jačanja i popularizovanja WordPress platforme na lokalnom i globalnom nivou. Za 4 godine postojanja, ova organizacija je organizovala više od 25 okupljanja širom Srbije.

Zvanični hashtag konferencije je #WCBGD, a za više detalja i informacija kontaktirajte organizatore.

Tags

About the author

Ivana Ćirković

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: