Blog

WordCamp Belgrade 2016 – znanjem do zarade i karijere

Potrebno vam je znanje iz WordPressa iz prve ruke? To i mnogo više dobićete na predstojećem WordCamp Belgrade 2016, koji se održava u Beogradu 4. i 5. juna na Singidunum Univerzitetu.

 

U 2 dana, koliko traje konferencija,  učesnicima će se obratiti predavači iz Amerike, Bugarske, ItalijeHolandije, Hrvatske, Slovačke i Srbije od kojih će posetioci moći da saznaju kako postati i biti WordPress developer, šta je potrebno da se započne rad na ovoj platformi i kako zaraditi novac od nje, pa sve do toga kako se obraćati ciljanoj publici i izgraditi svoj brend pomoću kvalitetnog online sadržaja.

WordCamp Belgrade 2016 je najveća regionalna konferencija posvećena WordPressu koja, pored stručnih predavanja i konkretnih primera i novina iz oblasti WordPressa, obezbeđuje i besplatne radionice i obuke svim zainteresovanim učesnicima. Detaljan raspored predavanja i spisak svih govornika nalazi se na sajtu konferencije, karte možete rezervisati na ovom linku, a zvaničan hashtag konfrencije i, ujedno, način na koji možete ispratiti sve zanimljivosti je #WCBGD.

wordcamp-belgrade-2016-znanjem-do-zarade-i-karijere-v

Sponzori konferencije:
Zlatni sponzori WordCamp Belgrade konferencije su Devana Technologies, 100% domaća kompanija koja stoji iza ManageWP servisa za  lako upravljanje sajtovima na WP platformi; Mainstream, tech kompanija koja pruža usluge naprednog Web hostinga; Payoneer.com, debitna kartica za plaćanje i transfer novca iz inostranstva i WPMU DEV, australijska kompanija koja se bavi izradom premium WP tema i sajtova.

Više o WordPress platformi:
WordPress je najpoznatija besplatna platforma, prvobitno namenjena za izdavaštvo, koja pokreće preko 26% svih svetskih sajtova, kao što su The New York Times, The Time, open.NASA, Mashable, BBC America, The Rolling Stones, TechCrunch…

Više o organizatorima:
WordPress Srbija je neprofitna zajednica nastala sa ciljem okupljanja programera, developera i WordPress entuzijasta na jednom mestu, popularizacije WP platforme i njenog boljeg razumevanja. WordPress Srbija je do sada organizovala ukupno 13 okupljanja tokom 3 godine postojanja.

About the author

Ivana Ćirković

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: