Blog

WordPress konferencija – WordCamp Belgrade 2016 #wcbgd – Saopštenje za medije

Ko? WordPress Srbija

Šta? WordCamp Belgrade 2016 najveća WP konferencija u regionu

Kad? 4. i 5. jun

Gde? Univerzitet Singidunum, Kumodraška 261a

  • 16 predavača
  • 400 posetilaca prvog dana
  • Besplatne WP obuke i radionice drugog dana
  • Obezbeđen ručak i osveženje, oba dana
  • WordPress majica i još po neki suvenir

Beograd će početkom juna biti stavljen na mapu sveta jer se 4. i 5. juna održava WordCamp Belgrade 2016, najveća WordPress konferencija u regionu, koja je podržana od strane WordPress Foundation, zvanične organizacije ove popularne platforme.

Subota 4. jun predviđen je za stručna predavanja i novine iz oblasti WordPressa, dok je nedelja 5. jun osmišljen kao WordPress Contributors Day u okviru kojeg će biti održane besplatne obuke i radionice, kao i doprinos samoj WP platformi. Contributors Day dešava se u prostorijama Devana Technologies, Trg Republike 5.

Karte za WordCamp Belgrade 2016 su već u prodaji i mogu se kupiti po ceni 2000RSD, putem PayPal servisa (http://belgrade.wordcamp.org/2016/tickets/), a ukoliko niste u mogućnosti da koristite PayPal, kontaktirajte nas na wordcamp@wpserbia.rs

Kupovinom karte obezbeđen je ulaz na konferenciju prvog dana, ručak, grickalice i kafa tokom celog dana, pristup radionicama i obuci u nedelju, kao i ulaz na žurku koja je predviđena za subotu uveče.

Pored prodaje karata otvoreni su i pozivi za predavače i sponzore, a više detalja možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije http://2016.belgrade.wordcamp.org. Hashtag konferencije je #wcbgd.

Sponzori konferencije:

Zlatni sponzori WordCamp Belgrade konferencije su Devana Technologies, 100% domaća kompanija koja stoji iza ManageWP servisa za lako upravljanje sajtovima na WP platformi; Mainstream, tech kompanija koja pruža usluge naprednog Web hostinga; Payoneer.com, debitna kartica za plaćanje i transfer novca iz inostranstva i WPMUDev, australijska kompanija koja se bavi izradom premium WP tema i sajtova.

Više o WordPress platformi:

WordPress je najpoznatija besplatna platforma, prvobitno namenjena za izdavaštvo, koja pokreće preko 26% svih svetskih sajtova, kao što su The New York Times, The Time, open.NASA, Mashable, BBC America, The Rolling Stones, TechCrunch…

Više o organizatorima:

WordPress Srbija je neprofitna zajednica nastala sa ciljem okupljanja programera, developera i WordPress entuzijasta na jednom mestu, popularizacije WP platforme i njenog boljeg razumevanja. WordPress Srbija je do sada organizovala ukupno 13 okupljanja tokom 3 godine postojanja.

 

Vidimo se na WordCamp Belgrade 2016!

Vektorski logo WordPress konferencije WordCamp Belgrade 2016 se nalazi na ovom linku.

About the author

Milan Ivanovic

Frontend developer with extensive web development and web design experience. Creating high-end, responsive websites using WordPress. One of the founders @WPSerbia

3 Comments

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: