Blog

WordPress srpski forum na wordpress.org

Forumi su malo zaboravljena mesta koja smo prestali aktivno da koristimo pojavom društvenih mreža. Nekada su prestavljali mesto okupljanja grupa ljudi gde su se razmenjivala mišljenja i rešavali problemi u vezi ciljanih tema o kojima se pisalo. Koliko god se trudili da odbacimo činjenicu da nam forumi nisu potrebni, opet ukazujem na vrednost pisane reči koja će ostati arhivirana negde na netu u vidu kvalitetnog teksta na nekom od blogova, kvalitetnog topica na nekom od foruma.

WordPress srpski forum na matičnom sajtu wordpress.org predstavlja urgentno mesto za rešavanje najrazličitijih problema koje korisnici WP-a imaju u svom radu. Kada sam pre nekoliko dana predložio Nemanji Avramoviću da se uključi u rad našeg sajta, on me mi se uljudno zahvalio i rekao da zbog obaveza (što porodičnih, što poslovnih) nema vremena da piše. Ipak, skrenuo mi je pažnju da ne bi bilo loše da se WordPress znalci, koji su otvoreni da pomognu drugima, uključe u rad foruma na srpskom iz razloga što je on jedan od retkih i najaktivnijih koji tamo odgovara ljudima na postavljena pitanja i rešava probleme.

Svrha ovog web sajta je okupljanje WordPress zajednice u Srbiji i regionu kao i promovisanje upotrebe WordPress-a. Jedno od bitnijih mesta gde se takođe možemo okupljati i pomagati jedni drugima je i malo zapostavljeni WP forum na matičnom sajtu wordpress.org. Zamolio bih sve vas koji možete da se uključite u rad foruma da pomognete malobrojnoj ekipi koja se trudi da održi forum živim i na taj način pomogne ljudima u radu sa WordPress-om.

About the author

dezareo

Piše o WordPress-u. Podstiče na akciju, deli ideje i motiviše ljude. U slobodno vreme trči, vozi bicikl, skija. Netaletnovan ali tvrdoglav gitarista.

1 Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: