NS Blog WordPress Meetup WPMeetupNS

2. WordPress meetup u Novom Sadu #WPNS

Nakon uspešnog starta, drugo po redu okupljanje novosadske WordPress zajednice održaće se u sredu, 16. novembra, sa početkom u 18h, u prostorijama novootvorenog Startit Centra.

Drugi WP meetup po redu biće interesantan za sve koji žele da se putem relevantnog sadržaja diferenciraju od drugih, te da stvore dodatnu vrednost za svoju ciljnu grupu i, naposletku, pridobiju nove klijente, kao i da unaprede svoje znanje i čuju korisne savete od iskusnih WordPress developera.

Stevica Gološin, softver inženjer
Luka Petrović, WordPress Developer
Milana Cap, WordPress backend developer

Potrudili smo se da teme ovog okupljanja budu raznolike i da svi prisutni budu u prilici da čuju po nešto iz razilčitih WordPress oblasti.

Tako da će Stevica pričati o SEO i preneti svima korisne savete kao što su pisanje i optimizacija sadržaja, izbor i korišćenje ključnih reči, izbor hostinga i slično.
Luka će baciti fokus na korišćenje premium dodatka pod imenom Advanced custom fields (ACF) i pojasniće kako da ubrzamo work flow kao web developeri uz ovaj sjajan dodatak, dok će nam Milana ovoga puta ispričati svoje iskustvo u theme review procesu.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Meetup supported by Toptal

Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje na zvaničnom meetup eventu.

About the author

Damir Bodor

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: