WCBGD 2016 Predavači

Nevena Tomović, predavač na #WCBGD 2016

Ko je Nevena Tomović, predavač na ovogodišnjem WCBGD i šta možemo očekivati od njenog izlaganja?

 

Kako do WordPress-a?
Nedavno se upoznala sa WordPressom i to kroz marketing. Oduvek je interesovala komunikacija i međuljudski odnosi, pa je odabrala filološki fakultet. Završila je filološki fakultet, UCL u Londonu. Govori tečno italijanski, nemački, engleski i srpski jezik, a trenutno uči i španski. Znanje jezika joj pomaže da bolje upozna različite kulture i ljude, a to je ključno za marketing. Marketing je najefektivniji ako poznajete vašu publiku i umete da sagledate situaciju ili problem sa tuđe tačke gledišta. Od kako radi u Devani i za ManageWP svakodnevno koristi WordPress. Koristi ga u lične i poslovne svrhe. Prosto ne može da zamisli svoj radni dan bez WordPressa.

Kako do Devane?
Kako do WordPressa tako i do Devane. Kada se preselila nazad u Srbiju, želela je da nastavi da se bavi Growth Hacking-om i da iskoristi stečeno akademsko znanje u poslovnom svetu. Pridružila se timu u februaru 2016, i primarno se bavi SEO i kontentom, međutim voli da piše na sve teme, tako da je njen posao i njen hobi.

Šta ne znate o Neveni …
Možda ne deluje na prvi pogled kao neko ko se bavi hokejom na ledu, igrala je u više liga i u 2014. njen tim je pobedio na državnom takmičenju. Obožava sport. Njen novi sport je aerial hoop, ako niste upoznati sa aerial hoop, to je gimnastika na obruču. Osim toga uživa u putovanju, umetnosti i nuteli.

Od dečka je tražila da joj organizuje skok padobranom umesto vereničkog prstena.

Ukoliko želite da čujete njeno predavanje na #WCBGD, kartu po jako popularnoj ceni od samo 2000 din za koje dobijate učešće na dvodnevnoj konferenciji, piće, ručak, majicu i razne stickere 🙂  možete kupiti ovde >>> KUPI KARTU

Nevena Tomovic
Nevena Tomovic
Tags

About the author

WPAleks

I believe that BIO should be seen as an ongoing process.
Rather than a static snapshot, whereby we are perpetually re-framing, re-thinking and re-considering ourselves.
So I reconsidered my profession and from the construction site supervisor, I became Web ” WordPress” developer at the age of 35.
I believe that I’ll stick with this profession since I’m in love with WordPress for life.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: