Petar-at-Devana
WCBGD 2016 Predavači

Petar Atanasovski, predavač na #WCBGD 2016

Ko je Petar Atanasovski, predavač na ovogodišnjem WCBGD i šta možemo očekivati od njegovog izlaganja?

Kao mlađi se takmičio sa starijim generacijama u matematici i taman kada su svi pomislili da će upisati Matematičku gimnaziju, on se odlučuje za Treću beogradsku, bilingvalno odeljenje, francuski smer. U to vreme francuski je pričao kao i maternji srpski, imao svoj muzički bend i navršio deset godina treniranja vaterpola. Nakon nekoliko povreda, kako bi ostao u sportu, počinje da volontira, a zatim i radi narednih pet godina kao vaterpolo trener, kako sa decom od tri godine, tako i sa starijima od sebe.

Petar Atanasovski
Petar Atanasovski

Iako je prilikom odabira gimnazije mislio da će studirati prava, već u prvoj godini “odmora od matematike” odlučuje se za programiranje i po završetku bilingvalnog odeljenja upisuje informatiku na Matematičkom fakultetu.

Studentske dane je obeležilo petogodišnje aktivno iskustvo u AIESEC-u, poslednja aktivna uloga je bila predsednik AIESEC-a Srbije i prilika da se iskuša u vođenju organizacije od 400 ljudi. Najveće bogatstvo iz tog perioda jesu ljudi koji ostaju za ceo život, a verovatno najzanimljivija stvar je to da je obišao preko 30 zemalja sveta zahvaljujući AIESEC-u i bio u prilici da upozna ljude iz 125 različitih zemalja na jednom mestu.

U WordPress svet ulazi amaterski prvi put 2009. godine, ali aktivno se bavi WordPress-om od 2014. kada postaje deo Devana Technologies i ManageWP tima. Danas vodi Customer Happiness tim, brine o iskustvu korisnika i članova svog tima. Zanima se za razvoj proizvoda i istraživanje novih biznis trendova. Uživa u prenošenju znanja, drži besplatne časove matematike deci i trudi se da učini svet boljim mestom za život.

Opušta ga uvlačenje lastiša u kupaće gaće 🙂

Ukoliko želite da čujete njegovo predavanje na #WCBGD, kartu po jako popularnoj ceni od samo 2000 din za koje dobijate učešće na dvodnevnoj konferenciji, piće, ručak, majicu i razne stickere 🙂  možete kupiti ovde >>> KUPI KARTU

Tags

About the author

WPAleks

I believe that BIO should be seen as an ongoing process.
Rather than a static snapshot, whereby we are perpetually re-framing, re-thinking and re-considering ourselves.
So I reconsidered my profession and from the construction site supervisor, I became Web ” WordPress” developer at the age of 35.
I believe that I’ll stick with this profession since I’m in love with WordPress for life.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: