Woo Meetup
WOOBgd

Krećemo sa WooCommerce meetup grupom u Beogradu

Zašto smo odlučili da pokrenemo i Woo meetup kada već imamo WP?

The very first Belgrade WooCommerce meetup

Wednesday, Jun 13, 2018, 3:00 PM

Startit Centar
Savska 5, Beograd 11000 Belgrade, RS

14 Members Attending

For the first meetup, we prepared some awesome speakers from Serbia and abroad. We decided not to focus on dev or product talks but to offer the variety of talks that will be useful for a wider audience. Catering and drinks will be provided by https://thecore.io our Mingling Sponsor and Startit Center is giving us to use for free this awesome venue…

Check out this Meetup →

WooCommerce

E-commerce doživljava veliki rast u svim segmentima, od malih porodičnih zanatskih online prodavnica, preko Fast Food, rentiranja smeštaja, kupovine odeće ili obuće ili pak nabavke novih telefona, tableta, kompjutera. Taj trend se preneo i na naše prostore a najpristupačnija platforma za početak a i za kasnije je svakako WooCommerce.

Dropshipping

Jednostavno

Odgovor na ovo pitanje je jednostavan, iako deluje da su potencijalni zainteresovani isti, zapravo to nije tačno. Svi koji koriste WordPress mogu biti zainteresovani i za Woo, ali za Woo takođe mogu biti zainteresovani i oni koji žele da naprave dropshipping business ili e-shop ili se bave nekim rukotvorinama iz hobija i jednostavno ne žele da uče šta je to WordPress već ih samo zanima kako da naprave shop a da bude self hosted solucija. Na tržištu se nudi veliki broj platformi za e-commerce i svaka je dobra na svoj način, ali Woo je najbrže rastući možda baš zbog toga što kao vlasnik e-shopa na Woo imate punu kontrolu za razliku od drugih platformi gde punu kontrolu nemate nikada.

Business online

Zašto pred WCEU?

Zašto baš sada? Ovo je bila idealna prilika da na Meetup dovedemo i strane predavače što nije čest slučaj jer svakako dolaze u Beograd zbog #WCEU koji se ako ste nekako propustili dešava od 14-16 Juna u Sava Centru. Takodje očekujemo da meetup poseti dosta zainteresovanih iz sveta sa kojima možete razmeniti iskustva i kontakte pa možda i ostvariti ili započeti saradnju.

Dođite da se upoznamo, družimo, nešto naučimo zajedno jedni od drugih i da čujemo kakve probleme imate i kako možemo da vam pomognemo.

 

 

 

About the author

WPAleks

I believe that BIO should be seen as an ongoing process.
Rather than a static snapshot, whereby we are perpetually re-framing, re-thinking and re-considering ourselves.
So I reconsidered my profession and from the construction site supervisor, I became Web ” WordPress” developer at the age of 35.
I believe that I’ll stick with this profession since I’m in love with WordPress for life.

1 Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: