WordCamp Europe

Poziv za WCEU fotografe

Jeste li znali da je poziv za WCEU fotografe još uvek otvoren i da možete konferenciju ispratiti i dati svoj lični pečat i na taj način?

Bilo da ste amater ili se profesionalno bavite fotografijom, poziv za WCEU fotografe otvoren je za sve. Kao foto-volonter, bićete zaduženi da uhvatite duh WordCampa i svih koji ga čine onim što jeste – jedinstvenim događajem posvećenim WordPressu i internet poslovanju.

Kao WCEU fotograf, hvataćete i snimati sve one (vama) interesantne, neobične, specifične trenutke koji čine svaki WordCamp Europe, predavače kako se pripremaju, zadivljene učesnike, trenutke predaha između predavanja, možda neke nove kolaboracije koje se dešavaju na licu mesta… kao i sve drugo što vam možeprivući pažnju, a smatrate da je u duhu otvorenosti WordPressa i čitavog okruženja.

Poziv za WCEU fotografe otvoren je do 31. marta i ako postanete zvanični fotograf konferencije, od vas će se očekivati da:

  • snimate u svom stilu
  • proizvedete jasne, oštre fotografije/snimke visokog kvaliteta
  • obradite fotografije pre slanja
  • objavite ih po internacionalnom Creative Commons Attribution-ShareALike 4.0 licencom

Zauzvrat, dobijate besplatnu kartu za sva tri dana WordCamp Europe konferencije, kao i poziv za Volontersku večeru/žurku zatvorenog tipa, u znak zahvalnosti za vaš volonterski doprinos.

Postanite deo zajednice, prikažite njen duh svojim očima i pomozite da se glas o nama dalje i jače čuje. Prijavu za zvaničnog WCEU fotografa popunite na sajtu konferencije. https://wceurope.polldaddy.com/s/2018-call-for-photographers

Tags

About the author

Ivana Ćirković

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: