WordCamp Europe 2018 radionice
WordCamp Europe

Prijavi se za WordCamp Europe 2018 radionice!

Novo od ove godine – prijavite se na WordCamp Europe 2018 radionice i za par sati steknite nova znanja i iskustva koja možete odmah primeniti u svom poslu!

Kao što znate, šesti po redu WordCamp Europe održava se od 14. do 16. juna u Beogradu. Pored predavanja i dana zajedničkog programiranja, zainteresovani će moći da prisustvuju i stručnim radionicama koje će držati neki od najeminentnijih profesionalaca iz WordPress okruženja.

Svi koje radionice zanimaju, moći će da biraju maksimum dve radionice u kojima bi da učestvuju. Takva odluka je donešena kako bi svi imali šansu da im prisustvuju. Ove godine, predstavljeno je 19 radionica za koje se možete registrovati popunjavanjem ove prijave. Same radionice podeljene su na sledeći način:

  • 8 radionica u trajanju od 3 sata (Gutenberg x2, Intro za Unit Testing, Web accecibility, Brand building, Privacy and Data protection, Prototyping Accessibility…)
  • 8 radionica u trajanju od 90 minuta (Video, Project management, Mental health, Sketch, Plugin development security, Voice search, Build Gutenberg Block…)
  • 3 radionice od po 60 minuta (Page speed, Mental health, Content planning)

Prijave za radionice otvorene su do 30. aprila, ali zbog velikog interesovanja, preporučljivo je da se prijavite čim pre.

Ono što je važno napomenuti jeste i da je prisustvo radionicama besplatno međutim, neophodno je da ste već kupili kartu za konferenciju. Ako još niste, to možete učiniti na ovom linku.

Raspored WCEU predavanja i radionica objavljen je na zvaničnom sajtu gde se, ujedno, možete više informisati o predavačima i tipu radionica.

Ne čekajte poslednji čas sa prijavama – učinite to još danas i vidimo se u junu!

About the author

Ivana Ćirković

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: