WordCamp Europe

WordCamp Europe 2018: Poziv za volontere

Ulaskom u novu 2018. godinu, zvanično smo i počeli da odbrojavamo koliko je ostalo do WordCamp Europe u Beogradu (u ovom trenutku još sitnih 148 dana, 21 sat, 47 minuta, 20s, 19s, 18s…).
Kao i na svakom WordCamp-u do sada, WordCamp Europe su potrebni volonteri, i to mnogo volontera. Prethodne godine smo imali ogroman tim koji su činili čak 221 volontera i volonterki, uz čiju pomoć je WordCamp Europe u Parizu bio jedan sjajanpristupačan i otvoren događaj za skoro 2000 posetilaca. Zanima te šta je potrebno da bii ti postao volonter? Pročitaj u nastavku!

WordCamp Europe 2018 baš tebe traži!

Organizaciju WordCamp-ova širom sveta čine volonteri. Oni zavise od toga da vi vratite zajednici, i da uložite svoje vreme kako bi bili i dalje sjajni kao do sada.

Ova pravila važe i za ovogodišnje izdanje WordCamp-a i potrebna nam je pomoć svih WordPress ljubitelja kako bi i ovaj WordCamp Europe bio još jednom nezaboravan, pristupačan i otvoren događaj za sve nas.

Ukoliko smo te već sada zainteresovali da postaneš deo volonterskog tima ove godine, više informacija možeš pronaći na ovom linku i aplicarati.

Zašto volontirati?

Biti volonter na WordCamp Europe 2018. nije samo u pomaganju, već i u tome da daješ svoju podršku i da se uključiš u WordPress projekat i njegovu rastuću zajednicu. Takođe, imaćeš priliku da upoznaš posetioce, predavače i sponzore iz cele Evrope (i ostatka sveta). I ko zna, možda upoznaš ljubav svog života ili stekneš nove prijatelje!

Kao volonter imaš priliku da vidiš kako izgleda organizacija ovako jednog velikog događaja, i ukoliko imaš ambicija da postaneš i jedan od organizatora narednog WordCamp-a ovo je sjajna prilika da imaš uvid u događaj iz ugla organizatora.

Želiš da postaneš deo volonterskog tima?

Pronađi sve potrebne informacije na ovoj stranici i prijavi se da želiš da budeš volonter ovde.

Ove godine prilikom apliciranja postoji mogućnost da nam kažeš koju volontersku poziciju bi voleo da dobiješ  i detaljan opis za svaku poziciju možeš pročitati na ovoj stranici. Svaka pozicija je detaljno opisana i pojašnjeno je šta se od tebe očekuje u okviru nje, kao i trajanje, smene i konkretani zadaci koji treba da obavljaš.

Iako znamo da želiš da nam pomogneš, moraćeš da budeš brz. Poziv za volontere se zatvara 31.marta, zato se odmah prijavi!

Ako se još nisi odlučio da se prijaviš za volontiranje-navešćemo ti jedan dobar razlog, zbog besplatne karte! Kao volonteru dajemo ti 100% popusta na kartu!

Hvala ti na interesovanju da postaneš volonter na WordCamp Europe 2018, bez tebe sve ovo ne bi bilo moguće! 

About the author

Damir Bodor

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: