poziv za predavače na WordCamp Europe 2018
WordCamp Europe

Zašto biti predavač na WordCamp Europe 2018?

Ako se pitate zašto biti predavač na WordCamp Europe 2018, donosimo vam nekoliko konkretnih razloga koje su sa nama podelili prethodni predavači ove najveće evropske konferencije o WordPressu.

Kao što znate, nedavno smo zvanično objavili pozive za predavače i za prijave na radionice i zaista želimo da i vas čujemo. Teme koje sledeće godine želimo da pokrijemo tiču se naprednog developmenta, dizajna, poslovne upotrebe WordPressa, SEO-a i svega što ove teme mogu da inspirišu i ljude podstaknu da se upuste u rad sa WordPress platformom.

U slučaju da se još uvek dvoumite ili niste sigurni treba li da se prijavite za predavača na WCEU, evo šta kažu prethodni predavači ove, po svemu, jedinstvene konferencije.

Utisci ranijih predavača

„Delim svoje znanje jer svoju karijeru dugujem onima koji su isto učinili za mene.“ Morten Rand-Hendriksen

„Svi radimo mnogo bolje kad delimo znanje nego da ga samo držimo za sebe.“ Miriam Schwab

„WordCampovi pružaju sigurnu priliku i okvire za lični i profesionalni razvoj, fokusirajući se na aspekte vašeg sveta i stvarajući priču o tome.“ David Lockie

„Prvi put kada sam shvatila važnost pristupačnosti bilo je na WCEU 2015. godine. Prvi put kada sam naučila o neurorazličitosti bilo je na WCLDN 2016. Ova predavanja nastavljaju da utiču na to kako razmišljam i pristupam poslu.“ Alice Still

„Svi se mi nalazimo u našim predodređenim okvirima, predrasudama i kulturama. Često neko ko dolazi iz drugog dela planete, sa drugačijim umom, otvori našu zonu komfora i podstakne nove poglede i ideje.“ Caspar Hübinger

„Ne mislim da sam ništa posebno, ja sam samo momak koji koristi WordPress i samo želim da motivišem ljude i pokažem im da mogu da rade i nauče bilo šta.“ Dario Jazbec Hrvatin

„Redovno pričam o pristupačnosti u pokušaju da poboljšam korisničko iskustvo svima širom weba.“ Adrian Roselli

„Osećala sam da imam jedinstvenu priču da podelim.“ Marina Pape

„Moje predavanje se zvalo „Neka se vaš glas čuje“ ali WCEU je bilo pravo mesto da se i moj glas čuje.“ Heather Burns

Prijavite se da budete predavač na WordCamp Europe 2018!

WordCamp Europe je otkrio formulu da se ljudi čuju i budu inspirisani i zato su organizatori za 2018. godinu predstavili i radionice, kao način i priliku da učesnike nauče nečem novom što otvara vrata za sticanje više konkretnog znanja za 50-80 učesnika po radionici.

Radionice će pokriti širok spektar tema uključujući development, dizajn i korisničko iskustvo, građenje zajednice, stvaranje sadržaja i biće prilagođene svim nivoima stručnosti. Priliku da prisustvuju i nauče nešto novo imaće kako početnici, tako i napredniji korisnici WordPressa, a na 2 tipa radionica: 90 minuta i 3 sata.

Ako želite da postanete predavač na WordCamp Europe 2018, spisak ideja i tema koje biste mogli da obradite potražite ovde. Aplikacije za predavače i učesnike na radionicama se primaju do 15. januara 2018.

Poziv za Medijske Partnere

WordCamp Europe u toku ima otvoren i Poziv za Medijske Partnere koji se zatvara 15. januara 2018. Pridružite nam se i budite deo ove sjajne priče!

Tags

About the author

Ivana Ćirković

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: