WordPress Meetup WPNis

2. WordPress Meetup Niš – #WPNis

Nakon prvog #WPNis okupljanja i odlične WordCamp Belgrade 2016 konferencije, pozivamo vas na drugi WP Meetup u Nišu. Prošli put je bilo fantastično i želimo još jednom svima da se zahvalimo što su došli i pokazali da WordPress ima veliku podršku u našem gradu.

WordPress zajednica u Nišu je deo #WPSerbia zajednice i delujemo kao jedna celina, a zajednički cilj je promocija WordPress-a i druženje.

Uprkos sezoni odmora organizujemo još veći Meetup:

* Ukoliko dolazite na oba okupljanja potrebno je posebno se prijaviti.

 

Veliku zahvalnost dugujemo Deli prostoru za kreativno delovanje i Tilda coworking prostoru koji su nam obezbedili mesto za okupljanje i dali neiscrpnu podršku našoj zajednici. Ekipa iz Niša takođe duguje zahvalnost Shindiri Studiju, Ninet hostingu, Clark Studiju i Younify kompaniji koji su podržali ovo okupljanje.

Prvog dana (20. jula) planirana su predavanja koja će pokriti teme i za nas koji se bavimo WordPress-om, kao i za totalne početnike. Biće iskusnih predavača koji žele da prenesu svoje znanje i time pomognu da što pre iskoristite sav potencijal ovog sjajnog CMS-a.

Narednog dana (21. jula) održaćemo radionicu i na konkretnim primerima pokazati rešenja najčešćih situacija u WP development-u. Planirane su dve radionice od kojih jedna za neiskusne, a druga za naprednije korisnike WordPress-a. Da biste učestvovali u radionici potrebno je da ponesete laptop :). Broj mesta za radionicu je ograničen pa vas molimo da se obavezno prijavite ukoliko dolazite.

Pogledajte slike sa prethodnog #WPNis Meetup-a, a takvu atmosferu očekujemo i ovog puta. Video sa održanim predavanjima pogledajte ovde.

Detaljan program objavićemo uskoro.

Pozivamo sve koji su voljni da pomognu daljem širenju ‪#‎WPNis‬-a da puste mail na wpnis@wpserbia.rs, kao i da se pridruže grupi na meetup.com sajtu.

Poziv za predavače

Ovim putem želimo da pozovemo sve koji su zainteresovani da održe predavanje. Teme predavanja su na vama, možete da predajete šta god vam odgovara samo da je vezano za WordPress, a možete se prijaviti na ovom linku.

Ulazak je besplatan uz obaveznu prijavu na linkovima:

Vidimo se 20. i 21. jula u Nišu.

About the author

Aleksandar

Premium WordPress themes and plugins PHP developer. One of the founders of #WPNis

2 Comments

Click here to post a comment

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: