WordPress Meetup WPNis

3. WordPress Meetup Niš – #WPNis

#WPNIS organizuje i treći po redu WordPress Meetup, posle dva uspešno organizovana koja su pokazala da postoji veliko interesovanje za WordPress. Imamo više iskustva, podrške i želje pa smo sigurni da će ovoga puta biti mnogo bolje uz vašu podršku.

Predavanja 29.09.2016. 18:30h

U četvrtak 29. septembra 2016. sa početkom u 18.30h, u Deli prostoru, počeće niz interesantnih predavanja vezanih za korišćenje WordPress platforme.
Pozivamo sve koji žele da dođu i nauče nešto novo o WordPress-u.

*** Ulaz za predavanja je besplatan uz obaveznu prijavu koju možete uraditi ovde ***

Osim predavanja, cilj nam je da se zainteresovani ljudi upoznaju, sklope nova prijateljstva i stvore nove poslovne prilike.

Radionica 30.09.2016. 18h

Narednog dana, 30.09.2016. sa početkom u 18h, organizujemo radionicu za koju nam je prostor ustupio IT Centar Niš. I ovoga puta imaćemo radionicu za sve koji se prvi put susreću sa WordPress-om i za naprednije korisnike.

*** Prisustvo na radionici je takodje besplatno uz obaveznu prijavu na linku ***

Kako je bilo na prethodnim okupljanjima

Atmosferu sa prethodna dva Meetup-a možete pogledati na sledećim linkovima:

1. #WPNis prvi WordPress Meetup
2. #WPNis drugi WordPress Meetup

Priključite se

#WPNIS poziva sve one koji bi želeli da pomognu u organizaciji, da nam pišu na wpnis@wpserbia.rs ili da se pridruže grupi na meetup.com sajtu i Facebook grupi. Verujemo da svi možemo da doprinesemo jačanju WordPress zajednice u Nišu i Srbiji i želimo da čujemo vaše ideje u vezi sa budućim događajima, predavanjima i radionicama.

Hvala prijateljima

Ovakva okupljanja su potpuno neprofitna i uspevamo da ih organizujemo na visokom nivou zahvaljujući podršci prijatelja. Veliko hvala Deli prostoru za kreativno delovanje, IT Centru Niš, preduzeću Metla Komerc, Jugofarmu i Ninet hostingu za pomoć u organizaciji ovog okupljanja.

Ukoliko i vi želite da pomognete i podržite da ovaj WP meetup / konferencija postane još veća javite se na wpnis@wpserbia.rs

WordPress zajednica u Nišu je deo #WPSerbia zajednice i delujemo kao jedna celina, a zajednički cilj je promocija WordPress-a i druženje.

Nakon okupljanja u Nišu slede #WPNS 5. oktobar i #WPBGD 6. oktobar!

Vidimo se!

About the author

Milan Đorđević

I am a WordPress enthusiast, educator and project manager, with a neverending energy to contribute to the community! I am using WordPress in order to achieve that! One of the founders of #WPNis

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: