WordPress Meetup WPNis

6. WordPress Meetup Niš – #WPNis

WordPress Meetup Niš će po šesti put okupiti veliki broj WordPress zaljubljenika u ovu tehnologiju, koji će na ovom okupljanju razmenjivati svoja iskustva.

6. #WPNis meetup održaće se u sredu, 22. februara 2017. godine sa početkom u 18.00h u Deli prostoru. Prisutni će imati priliku da čuju mnoštvo korisnih i interesantnih stvari kao i savete iskusnih ljudi iz ove oblasti.

Pripremili smo sledeća predavanja:

  1. Ivan Minić – Burek – Uloga bloga, online zajednica i meetup-ova
  2. Ratko Šolaja – In’s and out’s of plugin creation
  3. Milan Đorđević – Managing a WordPress project

Predavači

Ivan Minić – Burek  je online marketing ekspert koji je osnivač najveće internet zajednice u Srbiji –Burek.com broji oko 2,5 miliona članova. On je bloger i glavni urednik projekta mojafirma.rs. Njegovi projekti su tokom godina bili nagrađivani, a on je bio predavač na mnogim skupovima, zato nam je zadovoljsto što će otvoriti 6. #WPNiš meetup.

Ratko Šolaja je WordPress Developer iz Novog Sada, predavanja je drzao na WPmeetup-u  #WPBG i #WPNS, a sada ćete imati prilike da čujete zanimljivo predavanje i u Nišu.

Milan Đorđević je Tech Lead Engineer i vlasnik RedCellApps firme ali i jedan od osnivača WordPress zajednice u Nišu. Kao i uvek na interesantan način govoriće nam na temu WordPress-a.

Hvala prijateljima na podršci

Okupljanja su potpuno neprofitna i ne bi bila na ovom nivou bez naših prijatelja koji nas podržavaju i zalažu se za to. Veliko hvala Deli prostoru za kreativno delovanje u čijim prostorijama se okupljamo, Jugofarmu za osveženje i štampu #WPNis blokova, Ninet hostingu za sjajne popuste koji vas čekaju, Puzzle Media Group kompaniji za video produkciju i IT Centru za pomoć u organizaciji ovog okupljanja.

Proširimo #WPNis zajednicu

#WPNIS poziva sve one koji bi želeli da pomognu u organizaciji, da nam pišu na wpnis@wpserbia.rs ili da se pridruže grupi na meetup.com sajtu. Verujemo da svi možemo da doprinesemo jačanju WordPress zajednice u Nišu i želimo da čujemo vaše ideje u vezi sa budućim događajima, predavanjima i radionicama.

Takođe, ukoliko želite, možete da pomognete i na drugačiji način, kao kompanija/prijatelji ili direktno u organizovanju istih.

Unapred se radujemo vašim email porukama!

Prijava

/* Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu koju možete uraditi ovde */

Vidimo se u Deli prostoru, a do tada, pomozite nam tako što ćete podeliti vest sa vašim prijateljima.

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: