WordPress Meetup WPNis

7. WordPress Meetup + RADIONICE – #WPNis

Pozivamo vas na prolećni WordPress Meetup u Nišu, koji je sedmi po redu u našem gradu!

Naš cilj je da, kroz druženje, približimo WordPress svima koji nisu upoznati sa ovom platformom, kao i da okupimo stručnjake iz ove oblasti. Prošlog puta smo imali goste iz Beograda i Novog Sada koji su nam ispričali svoje priče i iskustva, ovog puta više lokalnih predavača ali nimalo manje kvalitenijih. Imaćemo predavanja na temu SEO optimizacije, dizajna u WordPress-u i različitosti između dva najpopularnija CMS-a na tržištu Drupala i WordPress-a.

Sedmi po redu #WPNiš meetup održaće se u sredu, 29. marta 2017. godine, sa početkom u 18:00h u Deli prostoru. Na meetupu će govoriti iskusni WordPress developeri, pa je to prilika da se čuju korisni saveti i unapredi znanje u ovoj oblasti.

Predavači

Novica Jović Rodjeni nišlija, osnivač i vlasnik agencije Puzzle Media.Poseduje iskustvo u svim oblastima multimedie, posebno video produkcije, video striming-a i SEO optimizacija. Apsolvent je multimedije na Elektronskom fakultetu u Nišu

Miroslav Mitić Drupal entuzijasta i developer, aktivno učestvuje i doprinosi Drupal zajednici Srbije, Web developer i team lead u firmi Smith u Niš-u

Vladimir Dević Dizajner. Jedan od osnivača i ambasador @ideahuntapp. Radi za Future Forward kao dizajner korisničkog iskustva.

Pripremili smo sledeća predavanja:

  1. Novica Jović – SEO on page optimizacija i šta je bitno prilikom pisanja bloga
  2. Miroslav Mitić – Drupal vs WordPress – Zašto Drupal 8 menja ovo poređenje?n
  3. Vladimir Dević – Mobile First

7. #WPNis meetup održaće se u sredu, 29. marta 2017. godine sa početkom u 18.00h u Deli prostoru. Ovog puta interesantna predavanaj iz raznolikog spektra korišćenja WordPress-a.

RADIONICE:

Narednog dana, 30.03.2017. sa početkom u  18:00, organizujemo radionicu gde će zainteresovani moći da praktično primene stečena znanja. Prostor nam je ustupio IT Centar Niš.

Prostor na radionicama je ograničen, tako da bi vas molili da ažurno pristupate prijavi i ako ste u nemogućnosti da dođete blagovremeno nas obavestite do 29.03.2017. godine!

Hvala prijateljima na podršci

Okupljanja su potpuno neprofitna i ne bi bila na ovom nivou bez naših prijatelja koji nas podržavaju i zalažu se za to. Veliko hvala Deli prostoru za kreativno delovanje u čijim prostorijama se okupljamo, Jugofarmu za osveženje i štampu #WPNis blokova, Ninet hostingu za sjajne popuste koji vas čekaju, Puzzle Media Group kompaniji za video produkciju i IT Centru za pomoć u organizaciji ovog okupljanja.

Proširimo #WPNis zajednicu

#WPNIS poziva sve one koji bi želeli da pomognu u organizaciji, da nam pišu na wpnis@wpserbia.rs ili da se pridruže grupi na meetup.com sajtu. Verujemo da svi možemo da doprinesemo jačanju WordPress zajednice u Nišu i želimo da čujemo vaše ideje u vezi sa budućim događajima, predavanjima i radionicama.

Takođe, ukoliko želite, možete da pomognete i na drugačiji način, kao kompanija/prijatelji ili direktno u organizovanju istih.

Unapred se radujemo vašim email porukama!

Prijava Za Meetup:

*** Ulaz za predavanja je besplatan uz obaveznu prijavu koju možete izvršiti na linku  ***

Prijava Za Radionice:

*** Prisustvo na radionici je, takođe, besplatno uz obaveznu prijavu na linku ***

 

Vidimo se u Deli prostoru, a do tada, pomozite nam tako što ćete šerovati, tvitovati, pinovati naš događaj!

Takođe, obavezno povedite prijatelja! 🙂

About the author

Milan Đorđević

I am a WordPress enthusiast, educator and project manager, with a neverending energy to contribute to the community! I am using WordPress in order to achieve that! One of the founders of #WPNis

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: