WordPress Meetup WPNis

Hvala na još jednom WordPress okupljanju u Nišu – #WPNis meetup 2

Prethodna dva dana, 20. i 21. jula, prošla su u fenomenalnoj atmosferi na 2. WordPress meetup-u u Nišu. Iako je sezona odmora u toku, uz pomoć svih vas, prijatelja i cele WP zajednice Srbije ugostili smo preko 100 učesnika na konferenciji i radionicama.

Ceo događaj bio je podeljen u dva dana. Prvog dana organizovana su predavanja i druženje, dok su drugog dana održane radionice gde su iskusniji članovi #WPNis zajednice praktično pokazivali rešenja najčešćih situacija u WP development-u.

Cilj ovakvih skupova je druženje, širenje znanja, promocija WordPress-a i upoznavanje. Takav je slučaj bio i sa #WPNis meetup-om koji je bio prožet profesionalizmom, ali i opuštenom atmosferom u isto vreme, tako da je cilj u potpunosti postignut.

Želimo da se zahvalimo svima koji su na bilo koji način učestvovali u širenju još jedne uspešne lokalne WordPress priče.

Hvala ekipi na vremenu i idejama koje su uložili, hvala svim učesnicima na druženju ova dva dana, hvala predavačima koju su dali sve od sebe kako bi što više približili WordPress onima koji se prvi put susreću sa ovom platformom. Hvala prijateljima: Deli prostor za kreativno delovanje, Tilda coworking prostor, Shindiri Studio, Ninet hosting, Clark Studio i Younify. Bez svih vas ovaj meetup ne bi bio takvog kvaliteta.

Pogledajte neke od Tweet-ova koji pokazuju koliko zajednica u Nišu voli WordPress

Fotke sa prvog dana meetup-a

 

Fotke sa radionice

Još fotografija možete videti na Facebook-u i Flicker-u:

Proširimo #WPNis

Pozivamo sve koji su voljni da pomognu daljem širenju ‪#‎WPNis‬-a da pošalju mail na wpnis@wpserbia.rs, kao i da se pridruže grupi na meetup.com sajtu.

Da li vam se svideo Meetup? Šta smo mogli bolje da uradimo? Koje teme želite da čujete? Da li želite da držite predavanje na sledećem okupljanju? Pišite nam dole u komentaru ili na mail wpnis@wpserbia.rs.

Vidimo se na narednom okupljanju!

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: