WordPress Meetup WPVŠ

Najava: WordPress Meetup u Vršcu #WPVŠ 02/18

Dobrodošli na vršački WordPress Meetup!

Februarsko druženje vodi nas u zajedničku budućnost Evrope i Srbije. I to ne Srbije u Evropi, o čemu svi i stalno pričaju, već Evrope u Srbiji!

Milan Ivanović je nezvanični Starac s planine WordPress zajednice u Srbiji, prvi srpski WP evanđelista i prosvetitelj, čovek enormnog entuzijazma, koji je ispleo gušču mrežu WP zajednica nego Šeloba i Šarlota zajedno.

Od njega ćete imati prilike da saznate mnogo o značaju WordCampova i kako je Beograd postao domaćin WordCamp Europe 2018. Ako se još uvek niste odlučili da li ćete biti samo posetilac na ovom značajnom događaju, ili ćete i volontirati, Milan će vam pomoći da donesete odluku.

Dragana Vujović Mihić je po stečenom zvaničnom obrazovanju geofizičar. Međutim, iza nje je i desetogodišnje iskustvo QSHE&Securiti menadžera. Trenutno radi kao Data Protection Officer (DPO) u kompaniji Kühne+Nagel.

Dragana će vas uputiti u bitne promene koje donosi GDPR, nova Generalna uredba EU za zaštitu ličnih podataka, a saznaćete i zašto je bitna za nas i naše poslovanje, iako nismo deo EU.

Zaštita ličnih podataka postaje sve veći izazov na svim nivoima, od pojedinaca čiji lični podaci kruže digitalnim svetom, a da ni sami ne znaju gde i u koje svrhe su (zlo)upotrebljeni, preko kompanija koje te podatke koriste, do državnih i evropskih autoriteta koji će nadgledati usklađenost poslovanja sa GDPR-om.

Meetup je zakazan za petak, 23. februar, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Ulaz je besplatan.

About the author

Živa Milošević

1 Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: