WordPress Meetup WPVŠ

Najava: WordPress meetup u Vršcu #WPVŠ 04/17

Dobrodošli na vršački WordPress Meetup!

Aprilsko druženje dovodi nam dvoje predavača. Biće zanimljivo svima koji se bave izradom sajtova, ili žele da imaju svoj, uspešan sajt, ali i onima koji (još uvek) nisu zakoračili u IT svet.

Stevica Gološin otkriće vam tajne kako da vas Google zavoli i da ta veza bude dugotrajna i uspešna, a Duška Nikolić podeliće svoja iskustva o tome kako joj je rad preko interneta promenio život, kada je shvatila da to nije “samo za one što nešto tamo programiraju”.

Stevica Gološin radi kao IT stručnjak 30 godina. U svojoj profesionalnoj karijeri je bio svedok dinamičnog i naizgled nepredvidivog razvoja informacionih tehnologija. Kako je odlučio da se bavi internet marketingom? “Radio sam posao koji me je gušio, u firmi koja je bila na ivici propasti. Tada sam čuo priču koja mi je promenila život. Počela je ovako: ‘Da li znaš da neki ljudi plaćaju da bi bili prvi na Guglu?’ ”

Uvod u SEO će zbog obima materije koju obrađuje, biti održan u dva dela. Prvi deo će biti posvećen osnovama SEO i on-page optimizaciji. Da bi uspešno mogla da se odradi kompletna SEO kampanja, ovaj, možda i najteži korak treba pažljivo odraditi. Zbog čega je bitan SEO? Šta je dozvoljeno, a šta zabranjeno? Da li volite da nosite beli (white hat) ili crni (black hat) šešir u SEO kampanji?
https://www.linkedin.com/in/golosins/

Duška Nikolić. Knjiški moljac i filmoljubac. Wannabe cikloputnik. Ljubitelj slatkiša i dobre šoljice čaja. Večito željna putovanja i širenja znanja. Pre 6 godina pronašla mali kutak za sebe na digitalnom nebu i od tada je na istraživačkoj ekspediciji njegovih granica. U poverenju: nema ih, ali više je bitno putovanje nego cilj. Virtuelni asistent.

“Svi možemo da se složimo da prvi korak ka nepoznatom deluje zastrašujuće. Ali kada se nađete u situaciji koja vas primorava da izaberete između dve opcije, od koje je jedna “ćuti, nije bitno kolika ti je plata, važno je da radiš”, shvatite da zapravo i nema izbora. I onda krenete putem bez jasne mape, sa naizgled nepremostivim preprekama na već prvom uglu, ali sa željom da stvorite sebi priču gde ćete vi odlučivati o visini svoje plate i radnom vremenu. Kako sam postala virtuelni asistent i zašto smatram da je moj posao jedan od najrazvijenijih u kategoriji online usluga, saznajte 21.04. u Vršcu…”
https://www.upwork.com/o/profiles/users/_~012b85b0cb1a5d068e/

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 21. april, u 18 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u SC Milenijum, Omladinski trg 17. Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem forme za prijavu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqAVoih0f8_snTlR3Ul6K8TfV7Un7OHEUHUTh9HQ9TFyqfUw/viewform?usp=sf_link

About the author

Živa Milošević

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: