WordPress Meetup WPVŠ

Najava: WordPress meetup u Vršcu #WPVŠ 10/17

Dobrodošli na još jedan vršački WordPress Meetup!

Oktobarsko druženje počinje u 20 časova i donekle se razlikuje od uobičajenih, pošto će jedno predavanje biti putem Skajpa.
Saznaćete kako da uspešno i sa što manje stresa sprovedete do kraja projekat izrade veb-sajta, da li je moguće živeti u svom gradu, a zarađivati širom sveta, kao i šta vas čeka sledećeg vikenda na konferenciji WWVršac.

C-64, basic i igrice koje se učitavaju sa audio kaseta – tako je sve počelo za Nebojšu Matića. Preko sticanja džeparca na servisu računara i microsoft mreža, do managementa u IT-ju. Trenutno je zaposlen u američkoj kompaniji egniteBIZ kao Project Manager čija je uža specijalnost struktuirano i organizovano vođenje IT projekata.

Nebojšino predavanje na temu “Optimalno vođenje website projekta” je priča o metodologiji vođenja website projekata — od ideje do live sajta, kao i o tome kako uspešno napraviti sajt uz minimalan napor i izbeći nesporazume sa klijentima. Potrudiće se da vam ukaže na neke od najčešćih problema u radu sa klijentima (sa akcentom na WP projekte) i kako da ih sprečite.

Ivan Ćosić je Vrščanin koji nam u goste dolazi iz Beograda, u kome je pre skoro dve decenije počela njegova dizajnerska / preduzetnička / kreativna / ICT / startup avantura. Znanje je sticao u prestižnim advertajzing agencijama, učio brendiranje na izvoru, kalio se radeći za odistinski velike brendove. Ono što nikada nije naučio je da mu neko diše za vrat i tera ga da sedi u kancelariji čak i kada nema posla. Otisnuo se u freelance, a ubrzo i u preduzetništvo, osnovavši agenciju Plain & Hill koja godinama uspešno sarađuje sa brojnim klijentima širom sveta.

Ivan će nam se pridružiti putem Skajpa da detaljno pojasni koncept Živi lokalno – radi globalno i najavi WWVršac, konferenciju koja promoviše ovakav poslovni model i koja je Vršac stavila na IT mapu regiona. Saznaćete kakva vas predavanja očekuju već sledećeg vikenda, koja su to imena svetskog i domaćeg tehnološkog biznisa čije će vas priče motivisati i kako da (ako to već niste učinili) budete u društvu skoro 400 ljudi koji su svoj poslovni život uzeli u svoje ruke.

Meetup je zakazan za petak, 20. oktobar, u 20 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17.
Ulaz je besplatan, zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem forme za prijavu.

About the author

Živa Milošević

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: