WP meetup 18
WordPress Meetup WPMeetupNS

Najava za WPNS meetup – februar 2019

Novi WordPress sastanak u Novom Sadu! U Startit centru, 26. februara,2019. godine ćemo održati 18. WordPress meetup sa dva uzbudljiva predavanja. Predavanja će biti namenjena svima koji se bave WordPress-om, profesionalno ili iz hobija. Ovaj put ćemo zaroniti dublje u načine kako možemo da razvijamo naša rešenja koristeći WordPress kao osnovu. Zato će ovaj meetup sigurno biti zanimljiv developerima.

Premium WordPress Themes Development – Do’s and Don’ts

Prvi predavač je Dragan Todorović a tema je “Premium WordPress Themes Development – Do’s and Don’ts”. Dragan će pričati o svom iskustvu kao premium themes developer i približiće nam njegovu perspektivu o premium themes tržištu.

Dragan Todorović je web developer sa višegodišnjim iskustvom u razvijanju premium WordPress i Joomla tema.Takođe je osnivač Themezly.com i Youjoomla.com

 

WordPress API – zašto je vreme da ga koristite u svojim projektima?

Drugi predavač će biti Igor Hrček, a tema je “WordPress API – zašto je vreme da ga koristite u svojim projektima?”

U ovom predavanju biće priče o WordPress REST API koji je najavljivan kao najuzbudljivija opcija u WordPress-u još odkako su uvedeni custom post types.

Igor Hrček voli da podešava i uči o novim tehnologijama. Proizvodi samo najkvalitetnije bugove. Počeo sam kao 8-bitni Padavan, trenutno sam 64-bitni Jedi.

Pažnja!

Prisustvovanje meetupu je besplatno ali je ipak obavezno da se prijavite putem ovog linka.

 

About the author

stevan

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: