WordPress Meetup WPNis

Osmi, jubilarni #WPNis meetup

Pre tačno godinu dana, ekipa mladih entuzijasta okupljena oko ideje jačanja južnjačke IT scene organizovala je prvi WordPress meetup.

Svakim sledećim meetup-om ekipa je rasla, i trenutno, pored dva pokretača, zajednica broji preko petnaestak aktivnih članova među kojima se nalaze i aktivisti iz Leskovca i drugih okolnih gradova.

Od tada, za ukupno sedam meetup-a i tri radionice, koliko smo do sada “izgurali”, posetilo nas je preko 1000 ”ajtijevaca” iz Niša i okoline, dok je kroz samu organizaciju prošlo preko tridesetak ljudi koji su svojim aktivnostima doprineli kvalitetu ovih okupljanja.

Zajedničkim snagama i ogromnim trudom, uspeli smo da niškoj publici predstavimo predavače raznih oblasti IT-a, kako sa stručnim predavanjima tako i onim za početnike i WordPress entuzijaste.

Sve ovo, naravno, ne bi bilo moguće bez velikog interesovanja posetilaca kao i nesebične podrške naših prijatelja. Posebno hvala kažemo “Deli” prostoru, “Shindiri” studiju, “IT Centru”, “Tilda Coworking” prostoru, “NiNet” hosting provajderu, Jugofarm-u, “Metla komerc”-u, “Dackel Code”-u, “RedCell Apps”-u, “Puzzle Media Group”-u, “Better Colletive”-u i “MyCity” hosting kompaniji.

Pozivamo vas na 8. WPNiš meetup

Kako bismo ovaj jubilej proslavili sa svima vama, pozivamo vas na osmi WPNiš meetup, koji će se održati u sredu, 07. juna, u Deli prostoru u Nišu od 18:30h. Facebook event možete pogledati na linku, a meetup event, na koji je potrebno da se čekirate, možete videti ovde.

I ovog puta smo za vas pripremili interesantna predavanja!

Meetup će otvoriti Milan Đorđević kratkom retrospektivom WPNiš zajednice, nakon toga Nemanja Ignjatović će sa nama prodeliti priču o procesu dizajniranja WordPress tema, dok će Aleksandar Predić održati mini radionicu gde ćemo kreirati child temu i dodati opcije teme koristeći Kirki toolkit.

Čekamo vas!

About the author

Žarko Jović

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: