WordPress Meetup WPZR

Peti WPZR Meetup 28/04

Nastavljamo sa našim redovnim okupljanjem. Peti po redu WordPress meetup će se održati u Startit centru u Zrenjaninu u petak 28.04.2017. Veoma zanimljive teme, ne propustite da naučite nešto novo i zanimljivo.

1. Malden Đurić – “Šta je Docker”
Mladen Đurić, @macmladen u informatici je od osme godine UNIX epohe. Počeo sa asemblerom za Z80 i 6502, preko 8086 da bi posle C, i C++ završio u Web developmentu, aktivno od 2005. Od 1995 pasionirani korisnik Mac računara. Osniva 2002 preduzeće Blue Fish za prodaju Mac računara i podršku grafičkoj, audio, video i multimedijalnoj video produkciji. Od 2007 Drupal developer i član zajednice, sertifikovan 2015 kao Drupal Developer – Frontend Specialist. Kao agilni predavač i edukator, pokreće školu Web developmenta u Novom Sadu (i online) ]0der u maju 2017.

– Nešto više o temi predavanja
Docker je verovatno tehnologija koja najviše obećava, kako za lokalni razvoj (na sopstvenom računaru) tako i za continuous integration, staging pa i production. Pokazaćemo vam kako da preuzmete Docker, instalirate i pokrenete WordPress. Videćete kako se koristi u lokalnom developmentu ali i kako može da se koristi na serveru i koje su mogućnosti za primenu.

2. Marko Tanasković – “Google Analytics osnove”
Marketing Coordinator / Growth Engineer, GoDaddy

Motivisani individualac, koji konstantno pokušava da edukuje sebe i unapredi svoje veštine. Inicijator koji forsira unapređenje, inovacije i nove ideje.

Oblasti stručnosti: Business Intelligence & Analytics, Digital Marketing, IT Management, Business Administration and Management, Graphic Design, Website maintenance & SEO.

Dve veoma zanimljive teme i dovoljno vremena da uz njihova predavanja pitate i sve što vas interesuje vezano za ove oblasti.
Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu na facebook event-u ili na zvaničnoj meetup grupi.

Vidimo se u petak 28.04.2017.

About the author

gogimirkov

PHP / WordPress developer.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: