WordPress Meetup WPNis

Utisci nakon 3. WordPress Meetupa u Nišu – #WPNis Meetup 3.

Polako krećemo da pretvaramo Meetup druženja u standarna okupljanja svakog meseca sa veliki brojem posetilaca. To se moglo videti 29. septembra u Deli prostoru u kome je organizovan 3. WordPress Meetup, a i dan kasnije 30. septembra u IT Centru, u kome smo organizovali radionice za učesnike koji su hteli nešto praktično da nauče. Naravno prijatelji su i ovog puta bili tu da nam pomognu da ugostimo preko 130 ljudi.

Cilj ovakvih skupova je druženje, širenje znanja, promocija WordPress-a i upoznavanje ljudi iz iste struke. Takav je slučaj bio i sa ovim meetup-om koji je bio prožet profesionalizmom, ali i opuštenom atmosferom u isto vreme, tako da je cilj u potpunosti postignut.

Veliko hvala svima koji su direktno ili indirektno pomogli širenju WordPress priče u našem gradu i državi!

Hvala ekipi na izvojednom vremenu i idejama koje su uložili, hvala svim učesnicima na druženju ova dva dana, hvala predavačima koju su dali sve od sebe kako bi što više približili WordPress onima koji se prvi put susreću sa ovom platformom. Hvala prijateljima: Deli prostor za kreativno delovanje, IT Centru centru za edukacijuNinet hosting, preduzeću Metla Komerc, Jugofarmu i Puzzle Group Media.  Svi vi ste doprineli odražavanju ovako kvalitetnog skupa.

Pogledajte neke od Tweet-ova koji pokazuju koliko zajednica u Nišu voli WordPress

Iz Deli prostora:

Iz IT Centra:

Fotke sa prvog dana meetup-a

 

Fotke sa radionice

Još fotografija možete videti na Facebook-u

Proširimo zajednicu u Srbiji

Ako želiš da nam pomogneš, popuni ovu formu, prosledi je dalje i vidimo se uskoro!
https://goo.gl/forms/KztkXo4GplTvHwxD2

Da li vam se svideo Meetup? Šta smo mogli bolje da uradimo? Koje teme želite da čujete? Da li želite da držite predavanje na sledećem okupljanju? Pišite nam dole u komentaru ili na mail wpnis@wpserbia.rs.

Vidimo se na narednom okupljanju!

About the author

Milan Đorđević

I am a WordPress enthusiast, educator and project manager, with a neverending energy to contribute to the community! I am using WordPress in order to achieve that! One of the founders of #WPNis

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: