WordPress Meetup WPMeetupNS

Najava: WordPress meetup broj 9 u Novom Sadu #WPNS

Posle mesec dana pauze, ponovo WordPress meetup. Zbog čega u januaru? Mislili smo da ste se dobro odmorili, nakalorisali (uneli dovoljno kalorija u organizam) i da ste spremni da dotrčite na novi WordPress meetup u Novom Sadu.

Dakle, prvo okupljanje WordPress zajednice u Novom Sadu u 2018. godini, održaće se u četvrtak, 18. januara, sa početkom u 18h, u sada već dobro poznatom prostoru Novosadskog Startit centra. Pripremite se za dva nova, zanimljiva predavanja.

Predavanja

“Bootstrap 4 With Sass Mixins”Mladen Đurić

Bootstrap 4 je nova verzija popularnog frontend framework-a koja kao i prethodna može da se koristi tako što se sve jednostavno uključi u stranicu a moguće je i da se prilagode vrednosti i iskoristi sistem za svoje klase sa potpunim prilagođenjem sopstvenim potrebama i smanji veličina resursa na minimalno moguće.

Prvo predavanje je namenjeno naprednijim korisnicima WordPress-a. Dakle, developeri, oni koji žele da postanu developeri i svi ljubitelji čačkanja i menjanja koda veb-sajta će pronaći novi izazov nakon ovog predavanja.

Mladen Đurić (@MacMladen) počeo je da se bavi programiranjem još u prošlom milenijumu da bi se u ovom orijentisao na web development i stekao zvanje web developera – front end specijaliste. Trenutno vodi školu profesionalnog web developmenta u Novom Sadu, http://koder.rs

“Kako da napravite WordPress web prodavnicu za 30 minuta”Stevica Gološin

Stevica će uživo demonstrirati kako se može napraviti prosečna web prodavnica za manje od pola sata. Retko smo praktikovali ovakvu vrstu predavanja, zbog često pominjanih problema sa tehnikom. Ipak, naš drugi predavač će se hrabro upustiti u koštac sa najpopularnijim dodatkom za WordPress. Napraviće funkcionalan e-commerce veb-sajt uz pomoć WooCommerce dodatka. Obećao je da će to uraditi za manje od 30 minuta. Budite spremni i ponesite štoperice na ovaj WordPress meetup.

WordPress meetup Novi Sad

O WordPress meetup-u

Očekujemo vaša pitanja.

Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane. Obavezno je prijavljivanje na zvaničnom WordPress meetup eventu.

WordPress  zajednica Novi Sad, spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Želite da pomognete organizaciju sledećeg #WPNS WordPress meetup-a ili da podelite svoje znanje sa svima kao predavač? Javite nam se!

About the author

Stevica Golosin

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: