WordPress Meetup

WPTranslationDay Vol.2

Nakon prvog uspešnog globalnog i sjajnog lokalnog događaja u aprilu ove godine,  12.novembra nas očekuje još jedan WPTranslationDay.

Ukoliko ste propustili prvi WPGTD, savetujem vam da to nikako ne ponovite po drugi put.

Beograd će se, po drugi put, pridružiti odabranoj grupi gradova u svetu (u momentu pisanja teksta potvrđeno je samo 20) u kome će se održati ovaj sjajan događaj.

logo-gwtd

Za one koji do sada nisu čuli, WPTranslationDay je događaj koji organizuje WordPress Polyglots tim na globalnom nivou. Uživo prenosi i predavanja iz različitih gradova i delova sveta i sve to tokom 24 sata. Globalni događaj počinje tačno u ponoć po Griniču 12.novembra 2016.godine, a otvoriće ga Petya Raykovska kojoj će pripasti i čast da održi uvodni govor. Sve ovo možete pratiti putem internet prenosa.

Sad, kad ste se malo bolje upoznali sa celom idejom, vreme je da predstavimo WPTranslationDay Beograd. Mesto gde možete doneti vaš laptop i dobro raspoloženje je Devana Labs u Knez Mihailovoj ulici brojevi 11-14 (ulaz između Zara) od 10 časova u subotu 12.novembra gde ćemo biti sve do 18 časova.

Molimo da vaš dolazak prijavite preko meetup.com sajta kako bismo mogli da planiramo okrepljenje za sve učesnike ovog mini-translation-hakatona.
meetup.com/WordPress-Serbia/events/234914752/

Ukoliko do sada niste imali prilike da radite na prevodima dodataka, tema ili samog WordPressa osnovne informacije o tome kako biti poliglota možete pronaći na linku  https://make.wordpress.org/polyglots/handbook/about/get-involved/first-steps/

U narednim danima očekuje vas još jedan članak na srpskom, koji će vam dodatno pomoći da se upoznate sa osnovim alatima i kako ih koristiti.

Ukoliko želite da aktivno učestvujete u globalnoj WordPress zajednici, WPTranslationDay je sjajno mesto da upoznate ljude u opuštenoj atmosferi i da se uz rad dobro zabavite.

Budimo i mi Poliglote!

Save

Tags

About the author

Nemanja Cimbaljević

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: