WordPress Meetup WPBGD

Najava za novembarski #WPBgd meetup

Nakon duže pauze – WordPress druženja u Beogradu se nastavljaju.

Spremamo dva sjajana predavanja:

Igor Hrček

Kako 8 godina stara WordPress instalacija koja je preživela 5 kompletnih redizajniranja i 2 ozbiljne reorganizacije izgleda danas i koji su problemi u odrzavanju iste?

Ko jednom prisustvuje Igorovim predavanjima, uvek nađe način da dođe na svako naredno – a za Vas koji još niste imali tu priliku, budite sigurni da Vas čeka nepun sat sjajnog predavanja i šala.

Ovo će biti još jedna u nizu sjajnih tema, a kako Igora imate priliku da slušate u proseku jednom godišnje, toplo preporučujemo da odslušate predavanje koje će Vam omogućiti da “sutra” lakše prevaziđete probleme sa kojima se naš kolega Igor uspešno izborio.

Milan Ivanović

Šta smo videli u Beogradu u junu 2018 i šta nas očekuje u Berlinu 2019

Ukoliko ste bili na bilo kom WordPress predavanju u Srbiji u poslednjih par godina – male su šanse da niste slušali ovog prefinjenog gospodina.

Frontend programer sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju vrhunskih WordPress sajtova.

Milan će nam pričati o WordCamp Europe konferenciji u Beogradu iz perspektive lokalnog organizatora, ali i o predstojećoj WordCamp Europe konferenciji u Berlinu 2019 godine gde je naš Milan globalni lead.

Kao i do sada možemo da garantujemo fenomenalna predavanja, pošto su se i naši predavači uželeli druženja u Startit centru u Beogradu.

U slučaju da ste prvi put sa nama, okupljanje je planirano za 6. novembar u 18 časova u Startit centru u Savskoj 5, preko puta Pošte, kod (bivše) Glavne železničke stanice.

Prisustvo predavanjima je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, ali je prijavljivanje obavezno na sledećem linku. Vidimo se!

About the author

Nikola Štulić

Jedan od osnivača kreativnog tima Theme Blossom. WordPress developer zarobljen u umu profesora matematike (i obrnuto). Obožava kravate, fasciniran igračkama za današnje klince, a u toku rada uglavnom žvrlja grčko slovo ksi.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: