WordPress Meetup WPBO

Prvo WordPress okupljanje u Boru

Možda ste već čuli za projekat nazvan Gutenberg, po genijalnom revolucionaru izdavaštva, ali se sigurno pitate od kakve će koristi to biti vama. Ko će uočiti najveću razliku? I šta će se to promeniti u vašem svakodnevnom radu?

Uroš Tasić
Predavač na temu WordPress-a, WordPress bloger bavi se razvojem pluginova i custom WordPress rešenja, hobi mu je kuvanje, putuje i istražuje internacionalnu kuhinju i običaje.

Sa planovima za razvoj srpske WordPress zajednice upoznaće nas Nemanja Cimbaljević. Odgovoriće na vaša pitanja o zajednici, kako postati član, kako možete organizovati meetup u vašem gradu.

Nemanja Cimbaljević
Programer od 2005. godine i veliki pobornik otvorenog koda i zajednice. Volonter, predavač, ko-organizator WordPress događaja u Srbiji, ali i širom Evrope.

O predstojećem WordCamp Europe koji ćemo organizovati u Beogradu u junu ove godine pričaće Milan Ivanović. Gde, kad, zašto WordCamp Europe!?

Milan živi za WordPress, organizator je WCEurope i WCBGD, prvi čovek WordPress Srbije, a u slobodno vreme (potpuno neočekivano) drži predavanja o WordPressu i skuplja (gotovo iznenađujuće) majice sa raznoraznih WordPress događaja.

 

Okupljanje ćemo održati 25. aprila sa početkom u 18 časova u prelepom prostoru IT Centra  u ulici Nikole Pašića u Boru. Prisustvo predavanjima je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, ali je prijavljivanje zbog ograničenog broja mesta obavezno na sledećem linku.

Tags

About the author

Milan Ivanovic

Frontend developer with extensive web development and web design experience. Creating high-end, responsive websites using WordPress. One of the founders @WPSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: