Blog WPMeetupNS

14. WordPress meetup u Novom Sadu – Najava

Prošlo je leto i letnji odmor je završen čak i za one koji vole kasne letnje aranžmane. Nadam se da su se svi vratili (čak i oni koji su išli u Egipat) i da ste spremni za novo druženje. Novi 14. meetup u Novom Sadu ćemo održati 1. novembra u 18 sati u Startit centru u Novom Sadu. Iako je meetup zakazan za prvi dan novembra, vodiće se kao oktobarski meetup, pošto nije bilo slobodnih termina u oktobru. Nadam se da ćete uvažiti opravdanje. Uostalom i Oktobarska revolucija je poćela 7.novembra (što je nedelju dana kasnije), pa se opet zove Oktobarska revolucija.

Dakle, da pređemo na stvar, to jest, meetup:

Pripremili smo vam dva veoma zanimljiva predavanja. Prvo predavanje je:

“WordPress u korporativnom okruženju – problemi i izazovi u razvoju”

Predavanje će održati Igor Hrček. Sigurno se sećate Igorovog predavanja o bezbednosti WP sajtova (veb mesta). Novo predavanje je vezano za održavanje veb mesta (sajtova) na duge staze. Evo šta Igor ima da kaže o tome u najavi svog predavanja:
“WordPress je platforma koja se koristi svuda, pa i u korprorativnom okruženju koje sa sobom donosi raznorazne izazove. U ovom predavanju biće priče o toku razvoja, problemima i tehničkim izazovima koji su se javili u poslednjih 10 godina prilikom razvoja na korporativnom sajtu jedne od najvećih kompanija u Srbiji.”

Drugo predavanje po nazivom:
“WordPress debuging za početnike – kako pronaći problem i naći rešenje”

će održati Luka Petrović. Evo šta Luka kaže o svom predavanju:

Predavanje je namenjeno za ljude sa manje iskustva sa WordPresom, koji sami sebi odrzavaju sajt kao i onima koji su se tek upustili u vode pravljenja sajta na WordPress platformi. Koristeci jednostavnu terminologiju i postupke objasnicu vam kako da sami ustanovite i resite vecinu mogucih WP problema.

Predavanje je bazirano na licnim iskustvima i iskustvima klijenata/kolega:

  • Kako da primetite problem
  • Kako da klasifikujete i identifikujete problem
  • Kako da probate sami da ga resite
  • Kako da pronadjete informacije na Google-u
  • Kako da pitate za pomoc?

Ideje za meetup

Pripremite se.

Ako želite da pomognete organizaciju sledećeg #WPNS meetupa ili da podelite svoje znanje sa svima kao predavač, javite nam se.
Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje na zvaničnom meetup eventu.

 

About the author

Stevica Golosin

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: