NS Blog WordPress Meetup WPMeetupNS WPNS Predavaci

Najava: 4. WordPress meetup u Novom Sadu #WPNS

U sredu, 15. februara, novosadski Startit Centar biće domaćin još jednog WordPress meetupa.

Na događaju će se pričati o razvoju tema, bezbednosti WordPress sajtova, kao i o samom procesu izgradnje novih WordPress sajtova.

Kao i uvek do sada spomenućemo da WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Najavljeni predavači i njihove teme su:

Mišel Tekinder
WordPress Theme Development: Crafting Performant Reusable CSS. Popularne CSS metodologije i njihovo primena u razvoju WordPress-a.

Nikola Petrov
Bezbednost WordPress sajtova – Uvod u WordPress Hardening. WordPress kao jedan od najpopularnijih CMS-ova današnjice, zbog svoje fleksibilnosti je veoma ranjiv. Na predavanju ćemo se dotaći razloga za pojačanu bezbednost, vrste potencijalnih napada, i na samom kraju predavanja biće predstavljeno kratko uputstvo kako da se ranjivost vašeg sajta svede na minimum.

Marko Heijnen (predavanje na engleskom jeziku)
Custom Coded Projects – When picking up a project you have many choices to make. Do you go for a premium theme and already builded plugins or will you write parts yourself. I will discuss what impacts custom building a project can have. I will focus on time, cost and speed to help you out with your decision making with future projects.

Prijave

Prisustvo na događaju je otvoreno i besplatno za sve zainteresovane, ali je prijava OBAVEZNA na ovom eventu.

About the author

Damir Bodor

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: