WordPress Meetup WPNis

5. WordPress Meetup Niš – #WPNis

WordPress Meetup Niš će po peti put okupiti veliki broj WordPress zaljubljenika u ovu tehnologiju, koji će na ovom okupljanju razmenjivati svoja iskustva. Ovo je poslednja prilika ove godine da čujete novosti iz sveta WordPress-a i odlična prilika za durženje i stvaranje novih kontakata.

5. #WPNis meetup održaće se u utorak, 13. decembra 2016. godine sa početkom u 18.30h u Deli prostoru. Kao i do sada, prisutni će imati priliku da čuju mnoštvo korisnih i interesantnih stvari kao i savete iskusnih ljudi iz ove oblasti. Još jedna od novina ovog Meetup-a je support desk, gde će svako moći da dođe i postavi pitanje, popriča sa ljudima koji svakodnevno rade sa WordPress-om.  Na ovaj način svako će moći da dobije najbolje savete i informacije.

Pripremili smo sledeća predavanja:

  1. Novica Jović – Uticaj socijalnih mreza na rangiranje WP sajta
  2. Vuk Vuković – WordPress sajt na vise jezika uz WPML
  3. Miloš Ristić – Uvod u WooCommerce

Hvala prijateljima na podršci

Okupljanja su potpuno neprofitna i ne bi bila na ovom nivou bez naših prijatelja koji nas podržavaju i zalažu se za to. Veliko hvala Deli prostoru za kreativno delovanje u čijim prostorijama se okupljamo, Jugofarmu za štampu #WPNis blokova, Ninet hostingu za sjajne popuste koji vas čekaju, Puzzle Media Group kompaniji za video produkciju i IT Centru za nesebičnu pomoć u organizaciji ovog okupljanja.

Novi startup u Nišu

Better Collective je u Nišu pokrenuo inicijativu za proširenje svog poslovanja. U njihovom timu već rade web developeri, iz ovog grada, na projektima koji se pored framework-a rade i u WordPress-u. Planiraju dodatne investicije pa pogledajte otvorene pozicije i možda i vi postanete deo tima.

Zahvaljujemo se Better Collective kompaniji na podršci i pokrivanju velikog dela troškova čime ćemo ovaj praznični #WPNis meetup organizovati još bolje.

Proširimo #WPNis zajednicu

#WPNIS poziva sve one koji bi želeli da pomognu u organizaciji, da nam pišu na wpnis@wpserbia.rs ili da se pridruže grupi na meetup.com sajtu. Verujemo da svi možemo da doprinesemo jačanju WordPress zajednice u Nišu i želimo da čujemo vaše ideje u vezi sa budućim događajima, predavanjima i radionicama.

Takođe, ukoliko želite, možete da pomognete i na drugačiji način, kao kompanija/prijatelji ili direktno u organizovanju istih.

Unapred se radujemo vašim email porukama!

*** Ulaz na meetup je besplatan uz obaveznu prijavu koju možete uraditi ovde ***

Vidimo se u Deli prostoru, a do tada, pomozite nam tako što ćete podeliti vest sa vašim prijateljima.

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: