WordPress Meetup WPNis

#WPNis meetup 20.07.2016. – Predavači

Spisak predavača na 2. WordPress okupljanju u Nišu, 20. jul 2016. godine.

Mišel Tekinder

Tema: Saznajte zašto je razvoj WordPress-a popularan poslednjih godina kao i šta vam je potrebno kako biste i sami uplovili u vode razvoja WordPress tema.

avatar

Bio: Front-end Developer sa sedmogodišnjim iskustvom u razvoju korisničkih interfejsa, sa fokusom na performanse i interaktivnost. Imao prilike da radi na projektima za kompanije Telenor, Snickers, McCann Erickson. Poslednjih godina aktivno radi na razvoju jedinstvenih WordPress tema za klijente.

Twitter@TekinderMisel

Miloš Ristić

Tema: Korišćenje CSS-a i JS-a u WordPress child temi

wpnis-milos-ristic

Bio: Sa web developmentom kreće 2009. godine po upisu na elektronski fakultet u Nišu. Frontend development je učio tokom studija kroz mnoge komercijalne projekte, dok 2013. godine počinje da koristi WordPress za većinu svojih projekata. Već naredne godine počinje rad u kompaniji Shindiri Studio gde pored frontend-a radi i backend development premium WP tema za themeforest.net.

Twitter@RistaSB

Aleksandar Predić

Tema: Dodavanje novih funkcionalnosti postojećoj temi putem plugin-a i shortcode-a

wpnis-aca-predic

Bio: PHP web developer, pre svega WordPress developer, trenutno radi u kompaniji Shindiri Studio na razvoju premium WP tema i plugin-ova. Jedan od inicijatora osnivanja WordPress zajednice u Nišu.

Twitter@APredic

Žarko Denčić

Tema: Uvod u WP REST API

wpnis-zarko-dencic

Bio: Nakon rada na raznim platformama, 2012. godine počinje sa WordPress-om. Danas, web developer u kompaniji BuddyBoss, radi na komecijalnim projektima kao i na izradi WordPress tema i plugin-ova pomerajući granice onoga sto WordPress i BuddyPress mogu da urade. Zaljubljenik u JS i frontend framework-e zasnovane na njemu.

Twitter@zarkoden

Prijava za meetup:

Veliku zahvalnost dugujemo Deli prostoru za kreativno delovanje i Tilda coworking prostoru koji su nam obezbedili mesto za okupljanje i dali neiscrpnu podršku našoj zajednici. Ekipa iz Niša takođe duguje zahvalnost Shindiri Studiju, Ninet hostingu, Clark Studiju i Younify kompaniji koji su podržali ovo okupljanje.

Proširimo #WPNis

Pozivamo sve koji su voljni da pomognu daljem širenju ‪#‎WPNis‬-a da pošalju mail na wpnis@wpserbia.rs, kao i da se pridruže grupi na meetup.com sajtu.

Vidimo se 20. i 21. jula u Nišu.

About the author

Milan Đorđević

I am a WordPress enthusiast, educator and project manager, with a neverending energy to contribute to the community! I am using WordPress in order to achieve that! One of the founders of #WPNis

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: