Blog WordPress Meetup WPVŠ

Najava: Grožđebalski WordPress Meetup u Vršcu #WPVŠ 09/18

Dobrodošli na vršački grožđebalski WordPress Meetup!

Septembarsko druženje je u znaku vršačke berbe grožđa i običaja koji je prate, a u vezi su sa gostoprimstvom, vinom i kobasicama. Uz sve (ne)planirane bahanalije naći će se vremena i za dva odlična predavanja.

Vladimir Pandurov je nagrađivani autor, predavač i međunarodni poslovni konsultant u oblasti upravljanja projektnim ciklusom (PCM), sa preko 18 godina iskustva u programima evropskih integracija i/ili razvojne pomoći širom Centralne i Jugoistočne Evrope, Turske, regiona Kavkaza i Bliskog istoka. Nagrađivani je ekspert za planiranje i izradu projekata (Treće mesto za najbolji IPA projekat u Evropi 2013 godine – European Projects Awards IPA 2013), a ispred Delegacije EU u Srbiji, imenovan je za eksperta u oblasti EU fondova, malih i srednjih preduzeća i inovacija – Tima Evropa Srbija. Organizovao ili facilitirao više od 170 treninga i seminara; napisao je i/ili realizovao 40 projekata (vrednosti oko 43 miliona EUR, 88% uspešnost ugovaranja win rate).

Vladimir je pokretač internet portala i FB stranice EU Projekti, koja sa preko 50,000 korisnika predstavlja najveću on-line zajednicu na prostoru Zapadnog Balkana, zainteresovanu za konkurse, obuke, radna mesta i novine u oblasti EU fondova i razvojne pomoći.

Od Vladimira ćete saznati kako preživeti kao frilens konsultant na Balkanu u 21. veku. Biće tu i odgovora na neka od bitnih pitanja kao što su:
Imate li frilenserski gen?
Zašto je kešovina najvažnija za frilens?
Kako napraviti core Portfolio?
Kako razgranati portfolio u druge oblasti?
Lični PR i marketing
Kako izaći na kraj sa stresom?

Nemanja Cimbaljević je programer od 2005. godine i veliki pobornik otvorenog koda i zajednice. Uživa u radu sa WordPressom od same ideje, preko platforme do samog cilja. Volonter, predavač, ko-organizator WordPress događaja u Srbiji, ali i širom Evrope.

Njegovo predavanje je na granici ezoterije, pošto se i naslov i najava poigravaju magičnim brojem 7. Očekuje vas 7 dana / 7 kratkih priča / 7 dodataka za Contact Form 7 ili kako da (profesionalni) život učinite lakšim.

Meetup je zakazan za petak, 14. septembar, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17.
Prisustvo predavanjima je slobodno.

About the author

Živa Milošević

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: