WordPress Meetup WPVŠ

Najava: Veliki grožđebalski WordPress meetup u Vršcu #WPVŠ 09/17

Drugari, kolege, konkurenti i ostali!

Septembarski nejubilarni Meetup naše zajednice u Vršcu zakazali smo tako da se poklopi sa jubilarnim 60-tim Danima berbe grožđa, jer mislimo da bi bilo lepo da ugostimo sve vas koji volite da uživate. Predavanja su tempirana tako da se završe pred svečano otvaranje i vatromet, posle kojeg kreću dostojanstvene i kulturne bahanalije.

Pošto većina veoma strogo postavlja sebi ciljeve i ograničava slobodno vreme, eto prilike da se pred sobom (klijentima, pretpostavljenima, porodicom) opravdate. Odlična predavanja koja su pripremili Stevica Gološin i Miloš Petrović su savršen motiv i još bolji izgovor da posetite grad koji tog vikenda predaje svoje ključeve u ruke Vinka Lozića.

Dođite, možda je ovo početak tradicije WinePress Meetupa!

Dobrodošli!

Stevica Gološin radi kao IT stručnjak 30 godina. U svojoj profesionalnoj karijeri je bio svedok dinamičnog i naizgled nepredvidivog razvoja informacionih tehnologija. Kako je odlučio da se bavi internet marketingom? “Radio sam posao koji me je gušio, u firmi koja je bila na ivici propasti. Tada sam čuo priču koja mi je promenila život. Počela je ovako: ‘Da li znaš da neki ljudi plaćaju da bi bili prvi na Guglu?’ ”
U drugom delu predavanja će biti reči o izboru i korišćenju ključnih reči za vaše internet stranice, uticaju hostinga na SEO, kao i korišćenju linkova. Saznaćete kako rasporediti interne linkove i kako dobiti eksterne linkove koji će vam pomoći da se vaš sajt bolje rangira na pretraživačima.

Miloš Petrović je web preduzetnik i bloger. Od 2010. godine je preduzetnik, osnivač agencije MWEB, koja se bavi izradom web sajtova i internet marketingom.
Pokretač je specijalizovanog sajta za Wellness i Spa centre i online magazina za hotelijere, kao i blogova sa tom tematikom, a uz to povezuje blogere i hotelijere kroz organizaciju info tura.
Jedan je od osnivača WebDan konferencije. Aktivno radi na edukaciji mladih i veruje da za svakog od njih ima mesta u IT struci.
Miloš će vam ukazati na najveće greške u pokretanju web biznisa: “Na greškama se uči više nego iz bilo koje teorije, posebno na webu. Dobro je dok se uči na tuđim greškama. Saznajte koje su najčešće.”

Meetup je zakazan za petak, 15. septembar, u 18 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u SC Milenijum, Omladinski trg 17. 

About the author

Živa Milošević

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: