Blog WordPress Meetup WPVŠ

Najava: WordPress Meetup u Vršcu #WPVŠ 04/18

Dobrodošli na vršački WordPress Meetup!

Aprilsko druženje je u znaku dizajna i poslovnog rasta – od frilensa do preduzetništva. Priče koje će inspirisati, pokrenuti i ukazati na neke od postulata poslovnog uspeha, koristiće vam bez obzira čime (planirate da) se bavite.

Ognjen Skobo je biznismen, analitičar i sanjar koji kreira realnost. Od svakodnevice do poboljšane, virtuelne stvarnosti. Pasionirani preduzetnik, serijski startap osnivač i pomagač. Čovek koji za sebe tvrdi da je živi primer da ništa nije nemoguće kada zaista želite, a to potkrepljuje činjenicom da je dobio zagrljaj Nick Cavea.

Ovaj pragmatični idealista podeliće sa vama detalje svog puta, kako dostići uspeh i, što je mnogo važnije – kako uživati na tom putu, kako izazove kojih ima nebrojeno mnogo pretvoriti u igru. Jer, ako to učinite, već ste pobednici.

Bojan Stefanović – Logoholik je nepokolebljivi optimista, beogradski logo nindža i pasionirani ljubitelj muzike i sporta. Rođen istog dana kad i Kventin Tarantino, samo deceniju kasnije, Bojan je sa svega 16 godina započeo svoj put kroz neistražene prerije grafičkog dizajna. Pekao je zanat u štamparijama početkom devedesetih, da bi kroz rad u mnogim advertajzing agencijama i dizajn studijima, prvo kao junior, a potom kao senior, stigao do pozicija umetničkog direktora u nekoliko beogradskih marketinških agencija. Poslednju deceniju Logoholik dejstvuje kao usamljeni jahač i prva asocijacija na temu dizajna logotipa i šire.

Njegovo predavanje je freelance branding manual. Kako da od sebe napravite brend i kakve su posledice kada zapostavite da se bavite time. Iz iskustva profesionalca koji je kreirao nebrojeno mnogo brendova, dok nije ispolirao lični brend, saznaćete mnogo prečica na tom (teškom) putu.

Meetup je zakazan za petak, 27. april, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Ulaz je besplatan.

About the author

Živa Milošević

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: