WordPress Meetup WPVŠ

Najava: WordPress meetup u Vršcu #WPVŠ 06/17

Dobrodošli na još jedan vršački WordPress Meetup!

Junsko druženje počinje u 19 časova, poslednjeg dana juna. Po prijatnoj toploti u goste nam dolaze dvoje predavača. Njihove priče biće korisne svima koji planiraju da otpočnu (ili unaprede) freelance karijeru i žive od izrade sajtova ili pisanja tekstova za njih.

Maja Milošević dolazi iz Beograda. Freelancer je na Upworku. Vlasnica je Trick Web Studia. Dizajner. Junior Developer. Inženjer. Radoznala je. Kreativna. Brbljiva. Neiscrpni izvor novih ideja. U slobodno vreme voli da putuje, i da istražuje nove kulture. Njen posao je njena strast, i zajedničko ime za sve je WordPress.

U prezentaciji „Poslednji dan vaše nezaposlenosti – Freelance i WordPress“ ispričaće nam njenu priču kako su joj WordPress i WordPress zajednica promenili život.

Podeliće sa vama svoja iskustva sa klijentima u Srbiji i u Americi. Koja je razlika u komunikaciji sa klijenatima iz Srbije i klijentima iz Amerike, i kako se treba postaviti? Daće vam korisne savete o tome kako možete da organizujete svoj WordPress posao tako da obezbedite sebi dobar profit, zadovoljne klijente i preporuku za novi projekat.

Ranko Trifković, dolazi iz Beograda i uvek ima poteškoće da sroči kratku biografiju. Sledeći tradiciju da pisac mora da ima zavidno životno iskustvo, radio je gotovo sve osim šverca droge, ljudi i oružja (Ups! Pre izvesnog vremena je dobavio mladim vitezovima svežanj mačeva iz jedne strane zemlje). Sada pokušava svim silama da ne postane preduzetnik. Uči decu da prave igre i odrasle da postižu “flow”. Zaludnima pokušava da prenese znanje plemenite veštine pisanja.

Otkako nam za pisanje više nije neophodan papir, čovečanstvo je eksplodiralo od skribomanije. Pišu se blogovi, vesti, naslovi, članci, feljtoni, romani u nastavcima, recepti, lupetanja. S obzirom na to da content IS NOT the king (ne dajte da vas lažu), pisanje (za web) sve više postaje egzaktna nauka. Postavlja se pitanje neophodnosti plemenite veštine pisanja.

 

Meetup je zakazan za petak, 30. jun, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17.
Ulaz je besplatan.

About the author

Živa Milošević

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: