WordPress Meetup WPVŠ

Najava: WordPress meetup u Vršcu #WPVŠ 11/17

Dobrodošli na vršački WordPress Meetup!
Novembarsko druženje dovodi nam dvojicu predavača i priče koje imaju zajednički imenitelj – rad u kompaniji.

Aleksandar Savković je deo Beogradske kancelarije GoDaddy i zvanična uloga mu je Community Educator što podrazumeva internu i externu WordPress kao i Customer Happiness edukaciju. Jedan je od pokretača i članova tima koji rade na projektu WPAkademija.rs, besplatnoj školi WordPressa sa preko 1000 prijavljenih polaznika kako online tako i uživo u Startit centrima širom Srbije.

Kroz njegovo predavanje sigurno ćete naučiti i razumeti zašto bivate odbijeni kada aplicirate za posao, bez obzira da li to bilo pri samom apliciranju ili intervjuu i otići ćete kući sa idejom kako to uraditi na pravi način, posebno kada su u pitanju kompanije sa 100+ zaposlenih.

Srđan Vasić – Komarac je neko koga možda nikada niste videli, ali ste sigurno videli reklame koje je radio.
Već skoro 20 godina se bavi produkcijom, post produkcijom i animacijom. Osnivač je i vlasnik studija Mosquito Video & Animation, u kome i dalje radi sa 14 saradnika.

Njegovo predavanje je poslastica za one koji žele da saznaju kako klinac snima 4 venčanja i sahranu, kako te jedna animacija obeleži za ceo život, kako preživeti pevačice, krimi frajere, gej šminkere i nasilne producente, kako uspeh ume da udari u glavu, padneš i podigneš se ponovo, šta se to kupuje na trafici a nisu novine…
I uopšte, kako plivati na zahtevnom video tržištu.

Meetup je zakazan za petak, 24. novembar, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17.
Ulaz je besplatan.

About the author

Živa Milošević

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: