WordPress Meetup WPZR

#WPZR Treći meetup

Posle dva uspešna meetup-a u 2016. godini na redu je novi, dvetog februara sa početkom u 18h, na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”. Cilj nam je da u ovoj godini povećamo i učvrstimo WordPress zajednicu u Zrenjaninu i okolini i svim posetiocima omogućimo kvalitetna i zanimljiva predavanja.

Na prvom ovogodišnjem meetup-u imaćemo priliku da čujemo trojicu predavača sa tri raznovrsne i verujemo izuzetno korisne teme.

1. Aleksandar Savković, član ManageWP Customer Happiness tima zadužen za tehničku obuku u GoDaddy Belgrade kancelariji. Aleksandar je WordPress Developer i Contributor iz Beograda, član WordPress.org trening tima koji izrađuje kurseve i dokumentaciju za predavače WordPressa u školama i na fakultetima širom sveta kao i član organizacionog tima WordCamp Belgrade i WordCamp Europe 2017.
Tema predavanja “Zapocni Online Business uz Minimalna Ulaganja”

2. Ognjen Pajković završio osnovne i master studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Radi u Huge Mediji, digitalnoj agenciji koja je prvi Premier Google Partner u Srbiji.
Tema predavanja “Internet marketing”

3. Nikola Petrov, asistent na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”, na predmetima Računarske mreže, Komunikacioni sistemi, Bezbednost i zaštita podataka…Student doktorskih studija FTN-a.
Tema predevanja “Bezbednost WordPress sajtova – Uvod u WordPress Hardening”

Svi koji možda imaju neku zanimljivu temu za predavanje i hteli bi to da podele sa svima nama slobodno neka se jave na info@wpserbia.rs.

Prisustvo meetup-u je besplatno uz obaveznu prijavu na zvaničnoj meetup stranici ili na facebook eventu.

Vidimo se devetog februara.

About the author

gogimirkov

PHP / WordPress developer.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

@WPSerbia

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 106 other subscribers

%d bloggers like this: